موس بیسکوف لوتوس را با کره لوتوس درست کنید

طرز تهیه: در اینجا نحوه درست کردن موس بیسکوف لوتوس با تنها دو ماده آورده شده است.

 

 

قرنطینه کووید-19 سرآشپزهای داخلی ما را بیرون آورده است و حتی کسانی که نمی توانستند یک صبحانه ساده از تخم مرغ درست کنند، در حال پختن نان موزی خود در آشپزخانه دیده می شدند. پس از به کمال رساندن هنر نه تنها پختن اصول اولیه، بلکه به سبک، از تهیه نان موزی، قهوه دالگونا و کادا به پخت غذاهای اصلی در یک لحظه رسیدیم.

 

اگر شما هم مثل ما شیرینی دارید و به راحتی تسلیم هوس دسر می شوید، در اینجا یک دستور العمل ساده برای ارضای روح شما وجود دارد. از آنجایی که بیسکوف های نیلوفر آبی در این هفته مرسوم هستند، دستور تهیه موس دو ماده ای را برای آسان کردن دسر بررسی کنید.

عناصر:

600 میلی لیتر خامه غلیظ (خامه سنگین برای هم زدن)

10 قاشق غذاخوری پخش بیسکویت ذوب شده

(اختیاری) بیسکوف لوتوس برای تزئین

روش:

خامه را با همزن بزنید تا قله های نرمی به دست آید. یک قابلمه کیک اسفنجی را به مدت چند ثانیه (حدود 20 ثانیه) در مایکروویو قرار دهید تا نرم شود.

10 قاشق غذاخوری بیسکوف نرم شده را روی خامه بمالید و تا زمانی که دیگر رگه هایی باقی نماند، بریزید. همچنین می‌توانید بیسکوف خرد شده را در کف فنجان‌های سرو بچینید و موس بیسکوف را روی آن‌ها قرار دهید، قبل از اینکه روی آن‌ها را با خمیر نرم‌تری بپوشانید و در صورت تمایل با مقداری بیسکویت تزئین کنید.

حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید و زیاد بخورید یا سرد سرو کنید.

اگر پس از خواندن این مقاله علاقه مند به تهیه این دسر خوشمزه شدید برای خرید کرم بیسکویت لوتوس اینجا کلیک کنید.