با انواع پارتیشن اداری آشنا شوید.

پارتیشن اداری بسته به فضا و کاربرد آن دارای دسته بندی ها متعددی می باشد. با ما همراه باشید تا انواع پارتیشن اداری را بشناسید.

پارتیشن اداری تک جداره

پارتیشن های تک جداره اکتیران با فریم آلومینیوم که برگرفته از سیستم اکتانورم آلمان است انتخاب خوبی برای فضاسازی ادارات بزرگ و کوچک است. این نوع پارتیشن تک جداره ورک وود با رنگ الکترواستاتیک و روکش ملامینه ضد خش و قابل شست و شو به حالت خود ایستا است و نیازی به ستون و یا نگهدارنده برای نگهداری آن ها به عنوان دیواره ندارد.

همچنین در طراحی های داخلی می توان دیواره ها و اتاق هایی که با این نوع از پارتیشن تک جداره ایجاد می شوند درب ورود و خروج هم در نظر گرفت که با توجه به طراحی می توان درب های شیشه ای با ظاهری زیبا و شیک را به کار گرفت. این مهم به سازمان و ادارات کمک می کند تا محیط های خاص اداری مانند اتاق های مالی که اسناد مهمی در آن ها نگهداری می شوند و یا جلسات خاصی در آن ها برگزار می شود را از دسترس افراد متفرقه خارج سازند.

Image for post
Image for post

پارتیشن دو جداره

ارتفاع در پارتیشن های دو جداره به چندین عامل بستگی دارد به طور مثال از پارتیشن با ارتفاع کوتاه جهت تفکیک فضاها و مشخص کردن حریم برای هر یک یا چند نفر استفاده میشود که از نظر گردش هوا در محیط نیز مشکلی ایجاد نخواهد شد , دسته دوم  پارتیشن های نیمه بلند هستند که مورد استفاده این نوع پارتیشن در فضاهایی میباشد که تفکیک و جداسازی فضاها اهمیت بالاتری دارد و با گذاشتن درب بر روی پارتیشن محدوده فضای کاربران به صورت اتاق دربدار از هم جدا شده و جهت ورود و خروج میبایست با هماهنگی اینکار انجام شود.

Image for post
Image for post

 در این دسته پارتیشن نیز به علت باز بودن فضای بالای پارتیشن ها جریان گردشی هوای گرم به خوبی و بدون مشکل انجام میگیرد ولی ممکن است جریان گردشی هوای خنک کمی با مشکل روبرو شود واین بخاطر بالاتر قرار گرفتن هوای گرم در فضا و پایینتر بودن جریان هوای سرد میباشد که با مدیریت و مشاوره مناسب و طراحی استاندارد جهت چیدمان پارتیشن ها با زاویه قرارگیری کانال کولر یا اسپیلت این مشکل نیز مرتفع خواهد شد , دسته سوم پارتیشن های ارتفاع بلند تا سقف میباشند, این دسته از پارتیشن ها برای فضاهایی مانند اتاق مدیریت و یا اتاق جلسات و یا اتاق مالی و حسابداری مورد استفاده قرار میگیرد, پارتیشن ارتفاع بلند تا سقف فضای بین دو طرف پارتیشن را کاملا از یکدیگر جدا میکند

پارتیشن شیشه ای

با توجه به گسترش روزافزون صنعت و تعدد ادارات و مجموعه  های تجاری و اداری خصوصا و دولتی هر مجموعه ای نیازمند تقسیمات فضایی در عرصه فشایی خود می باشد تا بتواند تراکم لازم برای حضور کارمندارن آن مجموعه و ارباب رجوع آن شرکت تامین نمایند؛ پارتیشن یکی از بهترین و زیبا ترین گزینه برای این تقسیمات می باشد و بستگی به فضای موجود می تواند از انواع متریال های موجود اعم از چوب،آجر،گچ،دیوار های پیش ساخته و شیشه ساخته شود.

شیشه سکوریت به دلیل خواص ویژه خود از جمله مقاومت بالا در برابر ضربه و حرارت بهترین گزینه می باشد.

در طراحی پارتیشن شیشه ای می توان بر روی شیشه سکوریت طرح های مختلفی با استفاده از سندبلاست ایجاد کرد که باعث زیبایی هرچه بشتر محیط می شود؛ استفاده از شیشه های با ضخامت کمتر از ۱۰ میلیمتر علاوه بر اینکه صرفه اقتصادی ندارد بلکه خسارات مالی را نیز به همراه دارد و دلیل آن عدم مقاومت شیشه و عدم اتصال صحیح در یراق آلات می باشد.