ارتباطات؛ آن کلید گمشده خانه خوشبختی نویسنده

Image for post
Image for post


۳۰ ثانیه به زندگی یک نویسنده فکر کنید:

در چند درصد مواقع یک نویسنده اجتماعی با ارتباطات قوی را می‌بینید؟ مگر نویسنده برای این نویسنده نشده که در ارتباط برقرار کردن مشکل دارد؟

واقعیت این است که بیشتر نویسنده‌ها با تنهایی خودشان خیلی حال می‌کنند اما یکی از بزرگ‌ترین مشکلات‌شان که مانع دیده‌شدن افکار ارزشمندشان می‌شود ضعف در مهارت‌ های ارتباطی است.

ممکن است شما هم شنیده باشید که یک درونگرا برای حضور در اجتماع باید کلی انرژی را از قبل ذخیره کند و در آن گردهمایی آن را صرف کند و در طرف دیگر قضیه یک برون‌گرا بدون انرژی به یک میهمانی می‌رود تا آن‌جا انرژی‌اش را جمع کند.

خب واقعیت این است که ما نویسنده‌ها برای رفتن به این اجتماع‌ها باید کلی انرژی بگذاریم اما در نهایت ارزشش را دارد چون اگر در غار تنهایی خودمان بمانیم مطمئناً‌ فرصت‌های زیادی را از خودمان سلب می‌کنیم و در یک مثال اغراق‌آمیزتر به کل آدم‌هایی که می‌توانستیم با افکار و ایده‌هایمان ترغیب به تغییر کنیم بدهکار می‌شویم. خلاصه کلام و مغز صحبت‌هایم این است که هرچقدر هم یک نویسنده در تنهایی خودش بماند تا وقتی که نتواند خودش را در جایی از اجتماع جای دهد فرد چندان تاثیرگذاری نیست.

مگر غیر از این است که تمام هم و غم یک نویسنده تاثیرگذار بودن در جامعه است؟

اینجا قرار نیست که در مورد مهارت های ارتباطی حرفی بزنم فقط چند کار که خودم انجام می‌دهم را می‌نویسم شاید به درد شما هم خورد.

اول از همه قدرت ارتباط آنلاین را دست کم نگیرید.

برخلاف تصور عموم ما نویسنده‌ها به دلیل ویژگی‌های شخصیتی‌مان می‌توانیم در ارتباطات دونفری خیلی عالی عمل کنیم پس قبل از اینکه به یک اجتماع بزرگ بروید سعی کنید با گفتگوهای دونفری با چندتا از دوستا‌تون شروع کنید و چت کنید. مطمئناً در تکست نویسی قوی هستید پس می‌توانید همین‌جا ارتباط اولیه را شکل دهید تا بعداً موقع ارتباط حضوری صمیمیت بیشتری داشته باشید.

دوم اینکه از گپ‌های سطحی نهایت استفاده را ببرید.

ممکن است با خودتان بگوید من فقط در بحث‌های عمیق و مهم شرکت می‌کنم اما یک بحث سطحی باعث می‌شود طرفتان را بیشتر بشناسید و همین در چند مرحله بعدی می‌تواند به بحث‌های عمیق‌تر بینجامد. خیلی بعید است که کسی شما را نشناسد و بیاید با شما در مورد موضوعات خیلی جدی و عمیق صحبت کنید.

سوم اینکه چند سؤال درست حسابی در نوت پد گوشی‌تان ذخیره داشته باشید تا بتوانید راحت‌تر سر صحبت را باز کنید. لازم نیست بخواهید خیلی روحیه اجتماعی بودن به خودتان بگیرید، می‌توانید از این سوالات با دوستان‌تان شروع کنید و در گفتگو‌های کوچک‌تر از آن‌ها استفاده کنید. بعداً که حرفه‌ای‌تر شدید در گروه‌های بزرگ‌تر هم از آن‌ها استفاده کنید.

اگر از این مقاله خوشتان آمد لطفاً در بخش کامنت‌ها من را در جریان بگذارید،‌ خوش‌حال می‌شوم نظرتان را در مورد محتواهایم بدانم. ❤