اکانت آیپی تیوی چه ویژگی هایی دارد؟
در دهه های پیش تماشای شبکه های تلویزیونی زنده و فیلم و سریال فقط از طریق تلویزیون کابلی و ماهوارهای در دسترس بود و به دلیل کمبود تجهیزات مناسب برای دسترسی به اینترنت پرسرعت و نصب آن ، امکان استفاده از اکانت IPTV وجود نداشت.
همچنین برای مشاهده شبکه ها زنده و برنامه های تلویزیونی و یا دیدن فیلم ها و سریال ها انعطاف کافی وجود نداشت . به عنوان مثال، اگر یکی از برنامه های مورد علاقه خود را به دلیل در دسترس نبودن تلویزیون از دست میدادیم ، باید برنامه روزانه خود را تغییر میدادیم تا در نیمه های شب از خواب بیدار شویم تا برنامه از دست داده شده خود را مشاهده کنیم .
در سال های بعد ، با افزایش سرعت و پهنای باند اینترنت ، و با استفاده از اکانت آیپی تیوی دیگر نیازی به بیدار شدن برای دیدن تکرار محتوای مورد علاقه خود نداریم . اکانت آیپی تیوی این مشکلات را حل می کند . اکنون میتوانیم هر برنامه تلویزیونی یا فیلم یا سریالی را که هنوز ندیدهایم با قابلیتهایی که یک اکانت IPTV در هر لحظه به ما ارائه میدهد تماشا کنیم.
تلویزیون اینترنتی چیست و چگونه کار می کند؟
اکانت IPTV ( تلویزیون پروتکل اینترنت) در واقع پخش برنامه های تلویزیونی از طریق اینترنت است . برخلاف تلویزیون های سنتی ، IPTV امکان تعامل دو طرفه بین کاربر و ارائه دهنده تلویزیون را فراهم می کند .کاربران می توانند هر محتوایی را که می خواهند تماشا کنند و زمان تماشای آن را انتخاب کنند و برنامه مورد نظر را به سمت جلو یا عقب شیفت دهند .
در تلویزیون های سنتی محتوا را در زمان های مشخص پخش می شد ، در حالی که اکانت تلوزیون اینترنتی از سرورهایی استفاده می کند که محتوای فیلم و سریال پخش شده را روی خود ذخیره می کنند و امکان تایم شیفت را ارائه می کنند .
نحوه کار اکانت IPTV چگونه است ؟
هنگامی که یک کاربر درخواست مشاهده یک محتوا را به ارائه کننده سرویس آیپی تیوی می فرستد :
- محتوای موجود بر روی سرورها به فرمت دیجیتالی کدینگ می شود .
- سپس بسته های کد گذاری شده از طریق اینترنت به سمت گیرنده فرستاده می شود .
- بسته ارسال شده از سمت سرور در محل کاربر دریافت می شود و مجدداً به فرمتی کد گذاری می شود که تلویزیون کاربر می تواند آن را پخش کند .
نکته :
اگر تلویزیون کاربر دارای قابلیت نصب برنامه برای اکانت آی پی تی وی نباشد ، یا به اصطلاح تلویزیون از نوع اسمارت نباشد ، می توان با تهیه اندروید باکس مناسب و با اتصال وصل کردن آن از طریق کابل HDMI به تلویزیون ، محتوا را از طریق اندروید باکس دیکد کرده و بر روی صفحه نمایش تلویزیون نمایش داد .
منبع :
.