راهنمای خرید اینترنتی بهترین مدل سرخ کن بدون روغن فیلیپس

امروزه پیشرفت تکنولوژی حتی آشپزی را نیز تغییر داده است. سرخ کن عمیق یکی از وسایلی است که کار آشپزی شما را آسان می کند. اگر قصد خرید این دستگاه را دارید، بهترین راهنمای خرید سرخ کن بادی می تواند به شما در انتخاب یک سرخ کن مناسب کمک کند. در زیر به نکات مهم هنگام خرید بهترین برند سرخ کن بادی می پردازیم.

سرخ کن چیست و چگونه کار می‌کند؟

سرخ کن عمیق یک وسیله کمکی در پخت و پز است. این دستگاه ساختار پیچیده ای ندارد و از یک المنت حرارتی، یک ظرف مشبک برای قرار دادن غذا و یک ظرف پر از روغن تشکیل شده است. با استفاده از این سیستم ساده می توانید غذای خود را به بهترین شکل سرخ کرده و بپزید. سرخ کن از فولاد ساخته شده است. زیرا فولاد مقاومت بالایی در برابر دمای بالا دارد و می توان آن را بدون آسیب دیدگی گرم کرد.

علاوه بر این، سرخ کن دارای سنسورهایی است که در صورت سرخ شدن بیش از حد غذا هشدار می دهد تا از سوختن غذا جلوگیری کند. این اخطار برای هر سرخ کن متفاوت است و می تواند به صورت چراغ سبز یا قرمز یا زنگ صوتی مانند زنگ هشدار باشد.

Image for post
Image for post

معرفی انواع سرخ کن

در راهنمای خرید بهترین سرخ کن بادی باید با انواع مختلف این دستگاه در بازار آشنا شوید. سرخ کن ها بسته به میزان مصرف و ظرفیت به چند دسته تقسیم می شوند. در زیر بهترین سرخ کن بدون روغن و بدون روغن را به شما معرفی می کنیم:

  • سرخ کن های بادی معمولی و برقی: سرخ کن های بادی معمولی همانطور که قبلا در راهنمای خرید بهترین سرخ کن بادی گفتیم از مخزن و المنت ساخته شده اند و غذا را به میزان قابل تنظیم سرخ می کنند. سرخ کن های معمولی با توجه به قیمت مناسب بسیار به صرفه هستند و غذای شما را بسیار خوشمزه و ترد می کنند. اما در نظر داشته باشید که این مدل ها روغن زیادی مصرف می کنند.
  • سرخ کن های بدون روغن یا کم مصرف: سرخ کن های بدون روغن از فن هایی استفاده می کنند که هوا را با حرارت المنت ترکیب می کنند تا غذا بدون روغن یا با نصف قاشق روغن سرخ شود. سرخ کن های بدون روغن نیز به صرفه هستند و به راحتی تمیز می شوند.
  • سرخ کن های کوچک: مینی سرخ کن ها مانند سرخ کن های معمولی هستند. آنها فقط اندازه های کوچکتری دارند که آنها را برای استفاده خانگی مناسب می کند.

ویژگی‌های یک سرخ کن خوب چیست؟

  1. برای تکمیل راهنمای خرید بهترین سرخ کن بادی، لازم است برخی از ویژگی های مهم سرخ کن بادی را فهرست کنید تا بتوانید با توجه به نیاز خود بهترین گزینه را برای خرید انتخاب کنید. یک سرخ کن خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
  2. نمایشگر دما: نمایشگر دما در سرخ کن می تواند برای پخت بهتر غذای شما بسیار مفید باشد. برخی از سرخ کن های هوا دارای صفحه نمایش لمسی هستند، در حالی که برخی دیگر فقط دکمه هایی در اطراف یک نمایشگر ساده دارند. سرخ کن هایی که قیمت نسبتا پایینی دارند از صفحه نمایش استفاده نمی کنند. توجه داشته باشید که این نقطه ضعف سرخ کن نیست.
  3. سیستم قطع خودکار پخت: احتمالا یکی از دلایل شما برای خرید سرخ کن این است که دائما روی گاز نباشید و کار سرخ کردن غذا را به دستگاه بسپارید. بنابراین توجه به این نکته را فراموش نکنید که سرخ کن دارای سیستم قطع پخت خودکار است تا در صورت لزوم به صورت خودکار خاموش شود. لازم به ذکر است که این عملکرد با علامت هشدار کاملاً متفاوت است.
  4. تقسیم بندی: بهداشت یکی از مهم ترین جنبه های آشپزی است. بنابراین توجه داشته باشید که قسمت های مختلف دستگاه به راحتی از بدنه جدا شده و شسته می شود. قسمت‌های جداشدنی سرخ‌کن ممکن است شامل سبدها و سینی‌هایی باشد که مستقیماً با غذای در حال پخت تماس دارند و پس از هر بار استفاده باید کاملاً تمیز شوند.
  5. قابلیت تعویض فیلتر: برخی از سرخ کن ها دارای فیلترهای کربنی هستند که از بخار شدن غذا و پخش بو جلوگیری می کند. بهتر است سرخ کن با فیلتر قابل تعویض بخرید.

قبل از خرید توجه کنید

در راهنمای خرید بهترین سرخ کن بادی چند نکته در هنگام خرید این دستگاه وجود دارد:

  • محفظه و ظرفیت سرخ کن: اندازه سرخ کن خود را با توجه به تعداد اعضای خانواده انتخاب کنید. مثلا برای دو نفر بهتر است وسیله کوچکتری انتخاب کنید. به محفظه سرخ کن نیز توجه کنید و دستگاهی با محفظه استوانه ای بخرید زیرا می تواند مواد غذایی بزرگ تری را در خود جای دهد. بنابراین برای خانواده های پرجمعیت مناسب تر است. همچنین برای خانواده های کم جمعیت بهتر است از سرخ کن هایی با محفظه مربع استفاده شود.
  • نوع سبد سرخ کردنی: دو نوع سبد سرخ کردنی وجود دارد: آسانسوری و دستی. این مقاله راهنمای خرید بهترین سرخ کن بادی است، پس باید بگوییم که استفاده از سبدهای بالابر ممکن است در نگاه اول آسان باشد، اما احتمال آسیب دیدن این نوع سبدها بیشتر است. علاوه بر این، سبدهای بزرگ به شما امکان سرخ کردن مرغ و ماهی را می دهد.
  • نوع فیلتر: فیلترهای سرخ کن هوا به مرور زمان خراب می شوند. به همین دلیل بهتر است دستگاهی خریداری کنید که دارای فیلتر قابل تعویض باشد.