قیمت طراحی سایت

قیمت طراحی سایت
قیمت طراحی سایت
قیمت طراحی سایت

تعرفه و قیمت طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی در سال 1402

Image for post
Image for post

 

لیست بالا پلن های ارائه شده توسط شرکت پویا پرداز می باشد.

قیمت درست و معقول طراحی سایت

قیمت طراحی سایت در قزوین به صورت معقول می توانند از 2،500،000 تومان شروع شوند. احتمالا به قیمت های ارزانتر از این هم برخورد کرده اید. اما به شما توصیه میکنم که سمت اینگونه تبلیغات نروید. قیمت های پایینتر رو از ذهن بیرون کنید و سریعتر صفحه مربوطه رو ببندید. مخصوصا آنهایی که آخر قیمتشون 990 خورده. با دیدن سایت چند شرکت طراحی سایت، به قیمت های مختلفی برحورد می کنید. ممکن است یک وب سایت شخصی از یک فروشگاه اینترنتی هم گرانتر باشد. این قیمت ها بر اساس نوع تکنولوژی، زبان برنامه نویسی، بانک اطلاعاتی مورد استفاده در طراحی سایت و امکانات موجود محاسبه می گردند.

تاثیر بک اند (Backend) بر قیمت طراحی سایت

تعریف خیلی ساده بک اند این است: کدهایی که بازدیدکنندگان سایت نمی بینند، کدهای سمت بک اند نام دارند. زبان های برنامه نویسی تفاوت هایی با هم دارند. هر کدام به منظور انجام یک فعالیت خاص و رفع مشکل زیان های دیگر به وجود آمده اند.  سایت های نوشته شده با زبان برنامه نویسی Node.js گران تر از پایتون، PHP و ASP می باشد. همچنین سایت هایی که از بانک های اطلاعاتی مرسوم مانند mySQL و SQL server استفاده می کنند، ارزانتر از سایت های با بانک های اطلاعاتی MongoDB می باشند. نکته ای که حائز اهمیت است باید به خاطر داشته باشید با وجود سیستم های مدیریت محتوایی مانند دروپال، وردپرس و جوملا کمتر کسی برای طراحی سایت های ساده از این زبان های برنامه نویسی استفاده می کند.

قیمت سایت های طراحی شده با وردپرس و جوملا از سایت های دروپالی ارزان تر است. به دلیل پیچدگی بالای دروپال و همچنین کمبود قالب های آماده اکثر سایت های دروپالی به صورت اختصاصی نوشته می شوند. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس تمام ابزارها و امکانات و هر چیز دیگری که شما در WordPress می بینید با نصب ماژول ایجاد می گردد. اما در Drupal ماژول ها یک سری ابزار در اختیار طراح سایت قرار می دهند تا با استفاده از آن، سایت را طبق نظر و نیاز مشتری بر اساس تحلیل های خودش طراحی کند.

تاثیر فرانت اند (Frontend) بر قیمت طراحی سایت

حالا پس از بررسی تکنولوژی های موجود در قسمت بک اند (Backend)، به سراغ فرانت اند (Frontend) می رویم. برای اینکه کامل تفاوت بک اند و فرانت اند را متوجه بشوید بهتر است این مطلب را هم مطالعه کنید. این را هم به طور خلاصه بگم در بک اند مواردی که کاربر بازدید کننده سایت نمی بیند را درست می کنیم.

در فرانت اند روی کار و چیزی که کاربر می بیند را طراحی می کنیم. از تکنولوژی های فرانت اند میتوانیم به VueJS، React، Angular، Ajax، JQuery، JS، TS، PUG، Twig، CSS، Sass، Scss و HTML اشاره کنیم. در یک سایت ممکن است یکی از بین ری اکت، ویو جی اس، انگولار و ای جکس مورد استفاده قرار بگیرد. استفاده درست از هرکدام از این فریمورک ها کیفیت سایت طراحی شده را به صورت چشمگیری بالا می برد. اما در تمام سایت ها از CSS, Html , JS به صورت صد در صدی استفاده می کنیم. پس قیمت سایتهایی که از ابزارهای بروز فرانت به صورت درست استفاده می کنند باید بیشتر باشد.