مشکلات احتمالی در راه اندازی کافه
برای راه اندازی کافه مشکلات زیادی وجود دارد بنابراین، جای تعجب نداردکه بسیاری از مشتاقان قهوه از شکست خوردن می ترسند. البته، ماشما را کمک می کنیم تا علاقهمندان به راه اندازی کافه را به رویاهایشان برسانیم. دنبال کردن رویای راه اندازی کافه به این معنی نیست که نمی توانید شکست بخورید.
کنترل هزینه های نیروی کار:
ما به مدیران کافیشاپ استراتژیهایی را برای بودجهبندی مؤثر برای نیروی کار آموزش میدهیم، و از سطح مناسب پوشش بدون هزینههای بیش از حد یا کمتر از آن اطمینان میدهیم. سپس، فرآیندهای نظارت بر هزینههای نیروی کار مربوط به فروش را انجام دهید تا اطمینان حاصل شود که در زمانهای آهسته پول خود را از دست نمیدهید.
مدیریت هزینه های غذا:
چالشی که در مدیریت هزینه های غذا وجود دارد این است که هزینه کالاها برای تهیه آیتم های منو در نوسان است. اگر قیمت منو ثابت نگه داشته شود، شروع از دست دادن پول در هر تراکنش بسیار آسان است. ردیابی دقیق هزینههای غذا مستلزم نگهداشتن موجودی مکرر و دقیق، و همچنین پیگیری قیمت کالاهایی است که میخرید، سپس قیمتگذاری موثر منو بر اساس هزینههای کالایی که میفروشید، تنظیم کنید.
قیمت منوی موثر را در راه اندازی کافه خود تنظیم کنید:
قیمت گذاری خودسرانه آیتم های منو دستوری برای فاجعه است! قیمتهای منو نباید بر اساس آنچه فکر میکنید مشتریان میپردازند یا پرداخت میکنند یا هزینههایی که کافیشاپهای دیگر میدهند، نباشد. مانند هر تجارت دیگری که کالا می فروشد، یک کافه باید اقلام منو را بر اساس قیمتی که برای کافه دارد قیمت گذاری کند. از این اعداد در محاسبات خود استفاده کنید:
برای مواد تشکیل دهنده خود چه پولی می پردازید؟
یک بخش/سرویس از آن ماده چیست؟
هزینه آن یک وعده/فنجان چقدر است؟
در مدرسه قهوه ، ما حتی فرمولی داریم که به دانش آموزان کلاس کارشناسی ارشد کسب و کار 3 روزه قهوه خود را آموزش می دهیم . این یک روش اثبات شده برای مدیریت هزینه های غذا و تنظیم یک قیمت منو موثر است که می تواند به طور مداوم سود ایجاد کند حتی اگر هزینه ها در نوسان باشد.
اعداد باید به شما در طراحی منو کمک کنند. اگر ترافیک محدودی دارید یا در یک منطقه روستایی هستید، یک فنجان قهوه ۳ دلاری به ازای هر مشتری درها را باز نمیکند. اضافه کردن ساندویچ، بستنی یا بوریتو صبحانه را برای تکمیل سود و اشتهای مشتری در نظر بگیرید.


5. شما یک استارتاپ کافه را بدون ذهنیت درست راه اندازی می کنید.
در نهایت، صاحبان کافی شاپ باید یک ستاره شمالی داشته باشند. چرا به قهوه علاقه دارید؟ این چگونه زندگی شخصی شما را برآورده می کند؟ توانایی یادآوری «چرا» پشت کسب و کارتان، شما را از سالهای سخت یا شکستهای اجتنابناپذیر عبور میدهد. در غیر این صورت، صاحبان کافی شاپها به احتمال زیاد وقتی شرایط سخت میشود، دست از کار میکشند.
چند کلمه یا جمله در مورد طرز فکر ایده آل خود بنویسید و آن را در نزدیکی خود نگه دارید. در روزهای سخت، میتوانید دوام بیاورید، زیرا بدانید که موفقیت نزدیک است.
مدرسه قهوه زیپان به استارتآپهای کافهها و قهوه کمک میکند تا موفق شوند.
اگر مایلید راه اندازی کافه خود را راه اندازی کنید اما برای مرور این پنج اشتباه رایج به کمک نیاز دارید، ما راه حلی برای شما داریم. کلاس کارشناسی ارشد کسب و کار 3 روزه قهوه ما به این موضوعات و بسیاری موارد دیگر در یک محیط فشرده و کوچک کلاس می پردازد. برای شروع موفقیت خود در کلاسی در اواخر تابستان یا اوایل پاییز ثبت نام کنید!