خرید عمده قهوه اسپرسو فوری در اصفهان
معرفی قهوه های بر پایه اسپرسو
فرهنگ قهوه بخش مهمی از زندگی روزمره در ویتنام است. اگرچه قهوه برای اولین بار توسط مستعمره نشین فرانسوی در اواسط قرن 19 وارد شد، اما قهوه به سرعت محبوب شد و ویتنام در حال حاضر یکی از بزرگترین تولید کنندگان قهوه و همچنین تولید کننده و صادرکننده انواع قهوه روبوستا است.شما می توانید قهوه خود را با خرید عمده قهوه اسپرسو فوری در اصفهان تهیه کنید.
روبوستا نیز رایج ترین گونه مورد استفاده در ویتنام است. به دلیل رنگ تیره آهسته و طولانی به طعم کاملاً قوی و بافت ضخیم خود می رسد. گاهی اوقات، لوبیاها را با کره و شکر تفت می دهند، در حالی که برخی حتی تصمیم می گیرند در حین تفت دادن، کاکائو و وانیل اضافه کنند.
کورتادو یک نوشیدنی اسپانیایی است که با ریختن مقدار کمی اسپرسو در یک فنجان شیشهای کوچک و سپس برش دادن آن با مقدار مساوی شیر بخارپز تهیه میشود تا تلخی آن خنثی شود. این نام از کلمه اسپانیایی cortar به معنای برش گرفته شده است که به فرآیند آماده سازی اشاره دارد.
نسبت اسپرسو به شیر عطر و طعم منحصر به فردی می دهد که در آن استحکام قهوه از بین می رود، در حالی که به دلیل بخار پز شدن شیر، سطح آن مخملی است. کورتادو معمولاً در کافهها مصرف میشود، زیرا قرار نیست در سفر مصرف شود.
کاپوچینو یک قهوه ایتالیایی است که با اسپرسو و شیر بخارپز تهیه می شود. اعتقاد بر این است که از کاپوزینر - یک نوشیدنی مبتنی بر قهوه که در قهوه خانه های اتریش در قرن هجدهم استفاده می شد، ایجاد شد. اولین ذکر کلمه کاپوچینو در ایتالیا به دهه 1930 برمی گردد، اما در آن زمان روی این نوشیدنی خامه زده می شد و بعدها با اختراع دستگاه اسپرسوساز شکل فعلی خود را به دست آورد.
کاپوچینوی سنتی ایتالیایی همیشه در فنجان های کوچک سرو می شود که گهگاه از قبل گرم می شود و با کشیدن یک یا دو شات اسپرسو تهیه می شود که سپس با شیر بخارپز سبک و کف آلود روی آن می ریزند. نسبت توصیه شده در ایتالیا این است که کف بیشتری نسبت به مایع داشته باشید.
اسپرسو هم نام یک نوشیدنی قهوه است و هم روش دم کردن قهوه که منشا آن ایتالیاست. امروزه در سراسر جهان با دستگاه اسپرسوساز - که در سال 1884 توسط آنجلو موریوندو در تورین اختراع شد - با فشار دادن مقدار کمی آب داغ تحت فشار بالا از طریق دانه های ریز آسیاب شده قهوه تهیه می شود.
قهوه مورد استفاده برای اسپرسو از چندین برشته مخلوط می شود و در نتیجه دم کردن تحت فشار، طعم نوشیدنی بسیار غلیظ و با بافت غلیظ و تقریباً شربتی است. در نتیجه، اسپرسو کافئین بیشتری نسبت به سایر نوشیدنی های قهوه دارد، بنابراین به طور سنتی به عنوان شات سرو می شود.

