قیمت دوزینگ پمپ
دوزینگ پمپ هایی که به منظور کشیدن مایعات مختلف تولید می شوند به اشکال مختلفی دیده می شوند. انواع دوزینگ پمپ ها به روش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. دوزینگ پمپ با پمپ جابجایی مثبت؛ می توان ترجیح داد که یک واکنش شیمیایی و فیزیکی ایجاد کند. این پمپ ها که وظیفه تزریق محصول به جریان مایع را بر عهده دارند. برای ادغام یک ماده در جریان گاز، بخار یا آب استفاده می شود.


دوزینگ پمپ چیست؟
این سوال که دوزینگ پمپ چیست ممکن است توجه بسیاری را به خود جلب کند. دستگاهی که به مواد شیمیایی مختلف مانند کلر، کود مایع یا اسید اجازه می دهد تا به روش خاصی دوز شوند. این ممکن است پاسخ سوال شما باشد. حرکت دیافراگم در پمپ های دوزینگ باعث ایجاد جریان می شود. دوزینگ پمپ از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا می توان از آن در بسیاری از مناطق استفاده کرد. فرآوری مواد غذایی یا تصفیه فاضلاب نمونه های بارز این حوزه ها هستند.
انواع پمپ تزریق چیست؟
پمپ تزریق را می توان در انواع مختلفی تولید کرد. دوزینگ پمپ های غیر الکتریکی طراحی ساده اما موثری دارند. این پمپ ها برای کار کردن به برق نیاز ندارند. می تواند از بسیاری از مواد مختلف برای مواد شیمیایی مختلف استفاده کند. از این پمپ ها می توان برای کلرزنی آب نیز استفاده کرد. در عملکرد پمپ کلر، تمام کنترل ها را می توان به صورت دستی به دست آورد. در فرآیند کلرزنی باید به عوامل مختلفی مانند میزان آب، دبی آب و هدف استفاده از آب توجه کرد. دوزینگ پمپ کلر؛ می تواند موادی مانند نیتریت، منگنز و آهن موجود در مایع را اکسید کند یا آب را از باکتری ها و ویروس ها تصفیه کند.
دوزینگ پمپ دیافراگمی؛ این می تواند محفظه خود را با دیافراگم، پیستون و سوپاپ های مورد استفاده در ورودی و خروجی پر و خالی کند. پیستون کشیده شده و محفظه پمپ پر می شود و مقدار شیمیایی تعیین شده بر حسب نیاز با سرعت مناسب تزریق می شود. نوع دیگر پمپ، پمپ تزریق پالس دیافراگمی است. پمپ های تزریق پالس دیافراگمی مانند پمپ ثابت از مکانیزم دیافراگمی استفاده می کنند، اما دبی ثابتی ندارند. در این پمپ ها به جای دبی ثابت، ماده شیمیایی به کمک سیم پیچ برقی گرفته شده و به صورت پالس به مایع تزریق می شود. فاصله زمانی بین پالس هایی که باید تزریق شوند را نرخ جریان می گویند. اگرچه این نوع پمپ نسبت به پمپ تزریق ثابت حساسیت کمتری دارد، اما با طراحی ساده تر و ارزانی خود متمایز است.
مورد دیگر در بین انواع دوزینگ پمپ پریستالتیک است. پمپ های پریستالتیک اجازه می دهد تا حجم مشخصی از مایع از چرخ دنده عبور کند. این نوع پمپ که به اندازه هر پمپ دیافراگمی حساس نیست. می تواند برای سیالات با ویسکوزیته بالا که خود روان کننده هستند برای به حداقل رساندن سایش استفاده شود. انواع پمپ های پریستالتیک؛ برای دوز بسیار حساس است. با کمک یک لوله منعطف و خم شده، مایع از آن عبور می کند. جریان سیال؛ توسط استوانه ای که به وسیله بازوی مکانیکی به بیرون حرکت می کند کنترل می شود.


دوزینگ پمپ چگونه کار می کند؟
دوزینگ پمپ; همچنین به عنوان پمپ های اندازه گیری شیمیایی شناخته می شود. این پمپ ها که در بسیاری از زمینه ها مانند مواد غذایی، تصفیه آب، تاسیسات صنعتی، فعالیت های معدنی و آزمایشگاه های پزشکی کاربرد دارند، می توانند در محیط هایی با عوامل چالش برانگیز مانند دمای بالا و فشار بالا کار کنند. این دوزینگ پمپ ها که با طراحی و عملکرد قوی خود متمایز می شوند، راحتی های زیادی را به افراد ارائه می دهند. نوع پمپ انتخاب شده با توجه به هدف آن؛ مقدار مشخصی مایع را به داخل محفظه می کشد. مواد شیمیایی مطابق با نیاز تعیین می شود. آن را به مخزن یا لوله حاوی مایع در حال دوز تزریق می شود. به این ترتیب فرآیند دوز انجام می شود.


قیمت دوزینگ پمپ
قیمت دوزینگ پمپ; ممکن است با توجه به مشخصات فنی محصولات متفاوت باشد. از دیگر مواردی که می تواند بر روی قیمت دوزینگ پمپ تاثیر بگذارد شرکت سازنده محصول و بالا و پایین رفتن ارز در کشور می باشد. از شرکت های سازنده دوزینگ پمپ می توان به اتاترون، جسکو، آنتک و ... اشاره نمود. از سری دوزینگ پمپ های ایرانی می توان به آیریک اشاره نمود. شرکت آیریک یکی از اولین و تنها ترین تولید کننده دوزینگ پمپ سلونوئیدی در ایران می باشد. برای خرید انواع دوزینگ پمپ ها اعمم از دوزینگ پمپ های خارجی و ایرانی می توانید از سایت زیر دیدن کنید.