چگونه در محیط کار نور طبیعی بیشتری داشته باشیم؟
پارتیشن شیشهای نقش مهمی در زیباسازی و پر نور شدن فضای ساختمانهای مسکونی یا اداری ایفا میکند. برای مثال، پس از گذراندن حدود 30 سال در یک فضا، تأثیر نور بر محیط کار به طور طبیعی به یک مشکل بزرگ تبدیل میشود. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا ابعاد مختلف این موضوع را بررسی کنیم.


دلیل محبوبیت استفاده از شیشه در دکوراسیون داخلی و بیرونی ساختمانها
شیشه در دکوراسیون داخلی و بیرونی منزل و محل کار نیز کاربردهای مختلفی دارد و از موارد استفاده از آن میتوان به نرده شیشهای، پارتیشن شیشهای، درب شیشهای، نمای شیشهای، پله شیشهای و ... اشاره کرد. استفاده از هر یک از این عناصر باعث میشود تا جذابیت و زیبایی را در دکوراسیون داخلی و بیرونی محیط مشاهده کنید.
کاربرد شیشه در فضای داخلی ساختمان
شیشه برای دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمانها کاربرد فراوانی دارد، در ادامه در مورد کاربردها و مزایای استفاده از شیشه در فضای داخلی ساختمان صحبت خواهیم کرد؛ مهمترین این کاربردها عبارتاند از:
1. نرده شیشه ای
نرده شیشهای یکی از پرکاربردترین سازهها در ساختمانهای مدرن است. این سازه شیشهای در داخل ساختمانها (مانند نرده شیشهای راه پله بین طبقات) و همچنین در نمای بیرونی (به عنوان جان پناه و نرده شیشهای تراس و بالکن) نصب میشود.
به دلیل استفاده از شیشه سکوریت لمینت در نردههای شیشهای، این سازهها کاملاً ایمن بوده و تا 300 کیلوگرم در متر مربع را تحمل میکنند. برای نردهها میتوان از انواع شیشه مانند شیشه رنگی، شیشه مات، شیشه طرحدار و ... استفاده کرد.
نردهها انواع مختلفی دارند و از بین انواع نردههای شیشهای نردههای شیشهای اکسپوز، توکار، فیکس پوینت، هنزا، دی لاین، دو لاین و ... نیز اشاره کرد. پلههای ساخته شده از شیشه اکسیدال، راه پله شیشهای که حداکثر شفافیت را داشته و کمترین حجم را ایجاد میکند و ناظر را در فضاهای داخلی آزار نمیدهد و بهترین گزینه برای ساختمانهای مدرن است.
شیشهای که برای نصب در کف پله انتخاب میشود، معمولاً از چندین لایه شیشه سکوریت، لمینت با ضخامت مناسب و ظرفیت بارگذاری مشخص تشکیل شده است که علاوه بر ایمنی و بارگذاری، استحکام لازم را برای جلوگیری از سر خوردن افراد ایجاد میکند.
2. پارتیشن شیشه ای
با پارتیشن شیشهای میتوان فضای داخلی ساختمانهای تجاری و مسکونی را پارتیشن بندی کرد تا از حداکثر نور در فضا استفاده شود و دید کافی به محیط اطراف را داشت. پارتیشن شیشهای اکسیدال انواع مختلفی دارند. از انواع پارتیشن اداری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پارتیشن تک جداره
- پارتیشن دو جداره
- پارتیشن رنگی و مات
- پارتیشن بدون فریم و فریم دار
با استفاده از پارتیشن شیشهای دیدی کافی به تمام قسمتهای دفتر یا منزل خواهید داشت اما برای محدود نمودن دید میتوانید از پارتیشن شیشهای رنگی و مات استفاده کنید. با استفاده از این گونه پارتیشنها دید برای همیشه محدود میشود اما با استفاده از عینک هوشمند و یا نصب پرده بین پارتیشن شیشهای دوجداره میتوان دید را در لحظات دلخواه محدود کرد.
حتما بخوانید: پارتیشن شیشه ای هوشمند چیست و چرا بهتر است از آن استفاده کنیم؟
3. کابین دوش شیشه ای
کابین دوش شیشهای برای استفاده در آپارتمانهایی که فضای بزرگی برای حمام یا توالت دارند، مناسب است. این سازه برای تقسیم و جداسازی حمام از توالت استفاده میشود. با استفاده از کابین دوش شیشهای به جای دیوارهای بتنی و آجری، چیدمان سرویس بهداشتی جذابتر و فضا بزرگتر به نظر میرسد و علاوه بر آن از خیس شدن محیط جلوگیری میکند.
در فضاهای کوچکتر نیز امکان استفاده از کابین دوش بدون فریم یا دیوایدرهای شیشهای وجود دارد. پارتیشن دوش شیشهای یکی از انواع کابین دوش شیشهای است که درب ندارد و فقط به صورت شیشه ثابت نصب میشود و به همین دلیل به جداکننده دوش معروف هستند.
4. درب شیشه ای
دربهای شیشهای بهترین جایگزین برای دربهای چوبی و استیل قدیمی هستند زیرا این دربها علاوه بر زیبایی بسیار مقاوم هستند و به دلیل استفاده از مواد ضد زنگ برای محیطهای مرطوب مانند حمام، توالت و سونا ایده آل هستند.
درب شیشهای اکسیدال به صورت لولایی (مانند درب شیشهای حمام، سونا دیما بدون فریم، دو جداره پیانا، پریما، پریما لاین، فروشگاهی پریما جامبو و ...) و ریلی (مانند درب شیشهای ریلی بدون فریم، فریم دار و اسپایدری) قابل نصب و اجرا است.
هر کدام از این دربها ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند و شما باید با توجه به دکور منزل و محل کار خود بهترین گزینه را انتخاب کنید.
استفاده از شیشه در نمای بیرونی ساختمان
شیشه علاوه بر اینکه در نمای داخلی ساختمانها کاربرد دارد، در نمای بیرونی هم به کار میرود. موارد استفاده از شیشه برای نمای بیرونی ساختمان عبارتاند از:
1. نمای شیشه ای
این روزها نمای شیشهای یکی از پرطرفدارترین نماهای ساختمانی است، زیرا علاوه بر زیبایی بسیار مقاوم بوده و عایق حرارت و صدا هست. نمای شیشهای اکسیدال انواع مختلفی دارد که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند.
- نمای شیشهای وال
- نمای شیشهای فین گلس
- نمای شیشهای اسپایدری
- نمای شیشهای کلمپ
2. نرده شیشهای تراس و بالکن
از نردههای شیشهای میتوان به عنوان حفاظ و جان پناه تراس، بالکن، روفگاردن و پشت بام نیز استفاده کرد. با استفاده از نرده شیشهای برای تراس به جای نردههای آهنی، نور بیشتری به فضای داخلی خانه وارد میشود و میتوانید از محیط اطراف خود بدون ایجاد مانع در دید استفاده کنید.
3. حفاظ شیشهای پنجره
این روزها برای دریافت طبیعیترین نور در ساختمانها استفاده از پنجرههای بلند بسیار متداول است و ایجاد ایمنی در این پنجرهها بسیار مهم هست. حفاظ شیشهای پنجره ژولیت ایمنی و زیبایی پنجرههای ساختمان را تضمین میکند.
این سیستم به حداکثر نور اجازه عبور داده و نماهای شفاف و یکپارچه را ارائه میدهد. همچنین برای هر منظرهای شیک و زیبا است و جهت زیبایی بیشتر میتوانید هندریل آلومینیومی را روی نرده نصب کرده یا سیستمهای نورپردازی را زیر شیشه قرار دهید.
استفاده از پارتیشن شیشهای و معجزه نور در محیط اداری
صرف نظر از اندازه یا نوع کسب و کار، طراحی و چیدمان دفتر به طور مستقیم بر جو و عملکرد آن تأثیر میگذارد. اگرچه فضا باید از نظر زیبایی شناسی دلپذیر باشد، اما باید به گونهای چیده شود که افراد آنها را احساس کنند. اگر معماران بخواهند یک فضای داخلی اداری مثبت، سازنده و مدرن ایجاد کنند، پارتیشن شیشهای میتواند انتخاب خوبی برای آنها باشد.
در حالی که برخی از مدیران بر این باورند که تنها با جدا کردن تیمهای خود میتوانند به حداکثر کارایی دست یابند تا از حواس پرتی هم تیمیها جلوگیری کنند، برخی دیگر معتقدند که یک محیط زنده و تعاملی برای حداکثر بهره وری ضروری است.
نورپردازی طبیعی و بی نظیر محیط خود را به پارتیشن ساز بسپارید!
مجموعه پارتیشن ساز، با بیش از 10 سال سابقه در طراحی و ساخت سازههای شیشهای مدرن از قبیل پارتیشن شیشهای، درب شیشهای، پارتیشن شیشهای تک جداره و دو جداره آماده خدمت رسانی به معماران و کارفرمایان محترم است.
سخن پایانی
با تمام این اوصاف امیدواریم از این پس در هر فضایی که هستید بتوانید به نور آن فضا توجه کرده و در صورت امکان آن را کنترل کنید. همچنین اگر محیط کار شما از نور کافی برخوردار نیست، با استفاده از پارتیشن شیشه ای سعی در نورپردازی متعادل برای محیط کار خود کنید. نورپردازی محل کار ترکیبی از بینش هنری و روانشناسی کار برای ایجاد محیطی جذاب و پر انرژی است.