دستگاه پاتیل پخت شیر صنایع برودتی ریما سرما
دستگاه پاتیل پخت شیر در مراکز تولید فرآورده های شیر، کارخانجات لبنیات، و همچنین فروشگاه های عرضه محصولات لبنی به کار می رود یکی از اقلام مهم و ضروری در دامداری ها، گاو داری ها و یا فروشگاه های شیر خام، دستگاه پاتیل پخت شیر و شیر سرد کن از دیگر تجهیزات برودتی می باشد که با جلوگیری از فاسد شدن شیر در سلامتی انسان ها نقش به سزایی دارد، جوشاندن شیر باعث می شود تمامی میکروب ها، باکتری ها و آلاینده های مضر شیر از بین برود.مخزن دستگاه به صورت دو و سه جداره و در لیتراژ مختلف نیز قابل تولید می باشد.


مشخصات فنی دستگاه پاتیل پخت شیر 500 لیتر
جنس بدنه: استنلس استیل
همزن: گیر بوکسی
مشعل: دارد
شیر تخلیه: دارد
گنجایش: 500 لیتر
بررسی پاتیل پخت شیر
شیر خام بعد از دوشیده شدن دارای مقدار زیادی میکروب و قارچ استف که آن ها می توانند باعث خراب شدن شیر و گاهاً موجب ایجاد بیماری مانند تب مالت و مسمومیت و... بشود در زمان های قدیم به دلیل آگاه نبودن مردم از این موضوع و پیشرفته نبودن علم پزشکی، با مصرف شیر خام تازه دوشیده شده جان خود را از دست می دانند.اما امروزه با پیشرفت علم و برای جلوگیری از این اتفاق دستگاه هایی تحت عنوان دستگاه پخت شیریه به عبارتی پاتیل شیر تولید می شود.این محصول دستگاهی است، که می توانیم با استفاده از آن شیر خام را که تازه دوشیده شده است، را به طور کامل میکروب زدایی کنیم و از هرگونه بیماری و ایجاد مسمومیت جلوگیری کنیم و همچنین مانع فاسد شدن و پایین آمدن کیفیت شیر بشویم.پاتیل شیر با گرم کردن و یا جوشاندن شیر تحت عنوان یه سری عملیات باعث از بین رفتن این قارچ ها و باکتری های درون شیر می شود.زیرا میکروب ها نسبت به حرارت حساس بوده با حرارت دیدن ضعیف شده و از بین می روند.نحوه ی کارکرد پاتیل های پخت شیر قدیمی به این گون بود که برای از بین بردن میکروب ها و جلوگیری از فاسد شدن شیر به طور مستقیم به آن حرارت می دادند و این کار باعث می شد که با این استفاده ی مستقیم ازحرارت حجم شیر در اثر فرایند تبخیر از بین رفته و کم تر شود و همچنین شیر به دیواره های مخزن دستگاه چسبیده و جذب می شد، و تمیز کردن آن بسیار دشواری بود.ولی در دستگاه های شیر جوش جدید به دلیل اینکه حرارت به طور غیر مستقیم به شیر عمل می کنند.از هدر رفتن و تبخیر و کم شدن حجم ان جلوگیری کرده و هم چنین با دارا بودن یک همزن که به طور مستمر در حال چرخش می باشد.از ته گرفتن و چسبیدن شیر به دیواره مخزن جلوگیری می کند.پاتیل پخت شیر دارای بدنه دوجداره از جنس استیل استیلن می باشد، که جداره اول برای عایق بندی و جداره دوم نیز برای حرارت دهی تعبیه شده است.منبع حرارت این دستگاه ها مجزا می باشد و باید دستگاه دیگری از جمله آبگرم کن یا دیگ بخار به طور مجزا تهیه کرده استفاده نمایید.تا کاملا به طور غیر مستیقم به شیر حرارت داده تا از تبخیر و هدر رفتن و از دست رفتن حجم آن جلوگیری شود.هم چنین برای خنک کردن شیر از برج خنک کننده یا مبدل حرارتی بهره میبرند و با استفاده از آب شهری و پلیت هوا شیر را به سرعت خنک کرده.بعد از گذراندن تماک این مراحل میکروب های داخل شیر به طور کامل از بین رفته و به اصطلاح شیر پاستوریزه خواهد شد.
https://rimasarma.ir/product/19/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D8%B4%DB%8C%D8%B1