6 دلیل: به همین دلیل است که بادام زمینی سالم است
بادام زمینی بسیار محبوب است و بی دلیل نیست. بادام زمینی سرکه ای کیلویی آنها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه فواید سلامتی نیز دارند. در این مقاله بدانید چه چیزی بادام زمینی را سالم می کند.
اشتراک گذاری
شکاف
چاپ
فهرست مطالب
بادام زمینی سرشار از مواد مغذی است
بادام زمینی معجزه پروتئین واقعی است
بادام زمینی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مهمی است
بادام زمینی اعصاب و مغز را تقویت می کند
بادام زمینی می تواند به کاهش وزن کمک کند
بادام زمینی می تواند از بیماری ها جلوگیری کند
روغن بادام زمینی محبوب است
دانش برای از بین بردن
چه به عنوان میان وعده بین وعده های غذایی، چه در موسلی و چه در غذاهای شور: بادام زمینی یک ماده محبوب است، طعم خوبی دارد و اگر در حد اعتدال مصرف شود، فواید زیادی برای سلامتی دارد.
در واقع، نام "بادام زمینی" تا حدودی گمراه کننده است، زیرا از نظر گیاه شناسی، بادام زمینی جزو آجیل ها به حساب نمی آید. آیا قبلاً این را می دانستید؟ بادام زمینی در واقع بیشتر مربوط به لوبیا و نخود است تا با بادام یا سایر مغزها.
بادام زمینی نه تنها در آلمان به عنوان میان وعده محبوب است، بلکه برای بسیاری از محصولات دیگر مانند روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی و آرد بادام زمینی نیز استفاده می شود.
نکته سردبیر: انتخاب زیاد محصولات با پروتئین بالا در منابع غذایی نشان می دهد که یک رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند بسیار ساده باشد. ما همچنین به کره بادام زمینی خوشمزه متقاعد شده ایم - ارزش امتحان کردن را دارد:


به کره بادام زمینی
میان وعده عالی: کلوچه بادام زمینی گیاهی با وانیل:
در اینجا چیزی است که بادام زمینی را سالم می کند:
1. بادام زمینی مملو از مواد مغذی است
چه چیزی بادام زمینی را سالم می کند؟ بادام زمینی نه تنها طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد، بلکه حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، چربی و سایر مواد مغذی مهم است که می تواند تأثیر مثبتی بر سلامتی داشته باشد.
اما مراقب باشید: بادام زمینی بسیار چرب است و در نتیجه اگر زیاد از آن بخورید بمب کالری کمی دارد. در مورد بادام زمینی برشته شده و شور باید مراقب باشید. بهتر است از بادام زمینی طبیعی استفاده کنید و آن را در حد اعتدال مصرف کنید.
در اینجا می توانید ارزش غذایی 100 گرم بادام زمینی (1) را بیابید.
ارزش غذایی بادام زمینی در 100 گرم
کالری 599 کیلو کالری
سفیده تخم مرغ 25.3 گرم
چربی 48.10 گرم
کربوهیدرات 7.48 گرم
فیبر 11.74 گرم
اسید فولیک 169 میکروگرم
منیزیم 163 میلی گرم
چربی موجود در بادام زمینی: بیشتر محصول بادام زمینی برای تهیه روغن بادام زمینی استفاده می شود. بادام زمینی تقریباً 50 درصد چربی دارد و نسبت اسیدهای چرب اشباع به نفع اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع نسبتاً کم است.
کربوهیدرات های موجود در بادام زمینی: در واقع، بادام زمینی دارای کربوهیدرات کمی است، حدود 7 گرم در هر 100 گرم. میان وعده خوب برای افراد مبتلا به دیابت (2).
توجه داشته باشید!
بادام زمینی حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مهم، مقدار زیادی پروتئین و چربی است، اما کربوهیدرات کمی دارد. آنها GI پایینی دارند - این باعث می شود آنها به ویژه برای دیابتی ها جالب باشند.
2. بادام زمینی معجزه پروتئین واقعی است
بادام زمینی با 25 گرم پروتئین، در راس آجیلها و دانههای پرپروتئین قرار دارد - به دلایلی حبوبات به حساب میآیند.
بنابراین بادام زمینی یک منبع پروتئین گیاهی ایده آل است و می تواند کمک بزرگی در تامین نیازهای پروتئین روزانه شما باشد. علاوه بر محتوای پروتئین بالا، بادام زمینی سالم است زیرا حاوی مواد معدنی مهمی مانند آهن، فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است (1).
نکته سردبیر: کره بادام زمینی ارگانیک تهیه شده از 100 درصد بادام زمینی ارگانیک را می توانید در اینجا پیدا کنید:
به کره بادام زمینی
همچنین بخوانید: منابع پروتئین گیاهی
احتیاط: برخی از افراد به آراشین و کناراشین موجود در بادام زمینی آلرژی شدید و حتی تهدید کننده زندگی دارند (3).
توجه داشته باشید!
بادام زمینی منبع سالم و ارزشمند پروتئین گیاهی است و به همین دلیل مورد توجه گیاهخواران، وگان ها و ورزشکاران است.
3. بادام زمینی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مهمی است
در اینجا ما برخی از ویتامین ها و مواد معدنی (نه همه) را که در بادام زمینی به وفور یافت می شوند و باعث سلامتی بادام زمینی می شوند، فهرست می کنیم. این شامل:
بیوتین: بادام زمینی به ویژه سرشار از بیوتین است که می تواند اثرات مفیدی بر روی پوست، مو و ناخن ها و همچنین متابولیسم و سطح قند خون داشته باشد (4).
مس: مس یک ماده معدنی کمیاب است که اغلب در رژیم های غذایی غربی کم است. کمبود می تواند بر سلامت قلب تأثیر منفی بگذارد (5).
اسید فولیک: اسید فولیک عملکردهای مهم بسیاری در بدن ما دارد و به ویژه در دوران بارداری اهمیت دارد (6). اسید فولیک در بادام زمینی وجود دارد (169 میکروگرم / 100 گرم).
منیزیم: بادام زمینی با حدود 160 میلی گرم در 100 گرم، منبع ایده آل منیزیم است. اعتقاد بر این است که یکی