اگر در دوران بارداری آجیل بخورید، اینها فوایدی برای کودک شما هستند
خوردن آجیل در دوران بارداری به افزایش رشد عصبی و روانی کودک کمک می کند
آجیل سرشار از خواصی است که مستقیماً بر روی بدن ما تأثیر می گذارد و به ما کمک می کند خرید اینترنتی تنقلات تا کیفیت زندگی خود را افزایش دهیم. این مزایا در مورد زنان باردار افزایش می یابد، زیرا اگر حداقل در سه ماهه اول بارداری آجیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنند، کودک رشد عصبی و روانی طولانی مدت بیشتری خواهد داشت.
همیشه گفته اند که آجیل شما را چاق می کند، اما کاملاً اینطور نیست. بله، درست است که کالری زیادی دارند، اما مصرف متوسط آن، یک مشت در روز، شما را چاق نمی کند، بلکه به بهبود سلامت شما کمک می کند. آنها منیزیم، فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن را تامین می کنند و همچنین سرشار از ویتامین های E، B1 و B3 هستند. چربی های آن سالم هستند، بنابراین به کاهش سطح کلسترول کمک می کنند، بنابراین از مهم ترین اندام ما: قلب مراقبت می کنند. علاوه بر این، به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارند، به کنترل اشتها و تنظیم حمل و نقل روده کمک می کنند.


به همه این لیست طولانی از فواید، باید یک مورد جدید را اضافه کنیم
که به لطف مطالعه اخیر موسسه بهداشت جهانی بارسلونا کشف کرده ایم که بیان می کند اگر یک زن باردار در طول 9 ماه بارداری خود آجیل بخورد، جنینش بهتر خواهد شد. رشد عصبی و در نتیجه ظرفیت بیشتر برای توجه و حافظه بلند مدت.
«میوه هایی که در نظر گرفته ایم گردو، بادام، بادام زمینی، کاج و فندق است. اثرات مفید یافت شده می تواند به دلیل محتوای بالای اسید فولیک و مهمتر از همه اسیدهای چرب ضروری مانند امگا 3 یا امگا 6 باشد. فلورانس گیگناک، نویسنده این مطالعه توضیح داد که بر حافظه و عملکردهای اجرایی تأثیر می گذارد.
میدونی آجیل بخوری!