اهمیت موشن گرافیک در طراحی سایت
از زمان ظهور فیلم های انیمیشن در سپیده دم قرن بیستم ، فناوری پیش برنده انیمیشن ، جلوه های تصویری و موشن گرافیک بسیار رشد کرده است.
امروزه ، موشن گرافیک یک بخش جدایی ناپذیر از طراحی در میان رسانه های دیجیتال است ، زیرا زمینه طراحی وب به ویژه پذیرای پیشرفت های موشن گرافیک است.
موشن گرافیک چیست؟
موشن گرافیک، همانطور که از نام آن پیداست ، هر جلوه بصری یا گرافیکی است که دارای عناصر حرکت یا حرکت به سمت خود باشد. این ستون فقرات فیلم های متحرک ، طراحی UI / UX ، تبلیغات مبتنی بر متن مانند اینفوگرافیک و بسیاری دیگر از سیستم عامل های رسانه تصویری است. اساساً هدف آنها کمک به کاربران از طریق آسان تر ساختن محتوا و کمک به فشرده سازی موارد پیچیده در بسته بندی هایی با اندازه بایت و مصرف آسان است.
موشن گرافیک، با تکنیک های ادیت فیلم و عکس توسط نرم افزارهای حرفه ای که از بهترین های آن می توان به نرم افزار های شرکت ادوبی مانند فتوشاپ، پریمیر و افترافکت اشاره داشت. با کمک این نرم افزارها و استفاده ی تلفیقی از آن ها می توان موشن گرافیک های خیلی جذاب و دیدنی را خلق کرد. موشن گرافیک جذابیت های بسیار زیادی دارد؛ که در ادامه بیشتر به آن ها می پردازیم ولی از مهمترین فاکتورهای موشن گرافیک، راحت بودن آن نبست به انیمیشن و کم هزینه بودنش است.
برای اطلاع کامل از تعریف موشن گرافیک روی لینک کلیک کنید.


ارتباط موشن گرافیک با طراحی وب سایت چگونه است؟
این یک مفهوم بسیار ساده برای توضیح است ، اما ایده ای که هنگام تلاش برای استفاده از آن در طراحی وب سایت ، دشواری بسیار بیشتری را به وجود می آورد! اساساً ، موشن گرافیک به کاربران این امکان را می دهد تا اطلاعات بسیار بیشتری را به روش ساده تر و کاربر پسند پردازش کنند. به عنوان مثال غول های فناوری مانند اپل یا سامسونگ را در نظر بگیرید - وب سایت های آنها امکان فیلم های کوتاه ، GIF و نشانه های تصویری را فراهم می کند تا تمام اطلاعات مورد نیاز کاربر را به جای دیوار متنی در اختیار کاربر قرار دهد. موشن گرافیک هایی که برای وب سایت استفاده می شوند معمولا، موشن های کم هزینه ای هستند، از این رو برای سفارش موشن گرافیک ارزان می توانید از خورشید فیلم مشاوره رایگان بگیرید.
جدا از ایجاد تعادل زیبایی در کل صفحه ، این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا محصولات و صفحات را با سرعت بسیار راحت تری مرور کنند. بعید است که فقط با متن ، جایی که موشن گرافیک بازی می کند ، غرق شوند.
موشن گرافیک علاوه بر اینکه ابزار تبلیغاتی است ، می تواند نقشی حیاتی در نحوه تعامل کاربر با وب سایت نیز داشته باشد. این امر به ویژه برای برنامه های موبایلی که دارای وب سایت های تکمیلی هستند ، صدق می کند. به عنوان مثال آژانس های مسافرتی معمولاً از گرافیک های حرکتی استفاده می کنند که کاربر را از این صفحه به صفحه دیگر به سفر با اتوبوس تشبیه می کنند یا برای نشان دادن کاهش کرایه ها ، گرافیک اضافه می کنند.
سایت های تجارت الکترونیکی نیز مشابه این کار را انجام می دهند ، جایی که برای تأکید بر معاملات در تعطیلات ، موشن گرافیک اضافه می کنند. همه این گزینه ها ممکن است در سطح فردی چند دقیقه به نظر برسد ، اما یک تجربه منحصر به فرد ، سالم و منسجم ایجاد می کند که کاربر را در سطح شخصی تحت تأثیر قرار می دهد که به ایجاد ارتباط بین کاربر و وب سایت کمک می کند!
ایجاد یک اتصال عاطفی با موشن گرافیک!
جدا از دلایل کاملاً عملی ، موشن گرافیک همچنین می تواند توانایی یک وب سایت را در ایجاد ارتباط عاطفی با کاربر افزایش دهد. این کار در درجه اول به دو روش انجام می شود:
الف) ایجاد شخصیت تجاری
ب) ایجاد محتوای قابل توجه.
شخصیت برند چیزی است که هر برند پیشرو برای ایجاد آن نیاز دارد.
به عنوان مثال ردبول را در نظر بگیرید - "Red Bull آنها به شما مجال می دهد!" campaign نمونه کاملی از شخصیت سازی برند با استفاده از موشن گرافیک است. این کاملاً در صفحات مناسب در وب سایت آنها ادغام شده است تا به ایجاد شخصیت تجاری منسجم کمک کند. در مورد محتوای قابل توجه ، موشن گرافیک به طراحان وب این امکان را می دهد تا به راحتی نقاط درد و ایده هایی را که در غیر این صورت نیاز به دیواری از متن دارند ، ارائه دهند. همانطور که قبلاً اشاره کردیم ، یک مثال عالی مربوط به وب سایتهای محصولات است!
ساخت یک تجربه UI به یاد ماندنی!
UI که مخفف User Interface است ، روش فیزیکی تعامل کاربران با وب سایت شما است. این یکی از چنین زمینه هایی است که در آن می توان از موشن گرافیک برای ساخت یک تجربه کاربری دلپذیر استفاده کرد. به عنوان مثال ، صدای دلنشین هنگامی که کاربر بر روی یک دکمه خاص بر روی یک وب سایت کلیک می کند ، یا یک وب سایت متصل به هم پیوسته که بین صفحات به صورت منطقی و انتقالی بزرگنمایی می کند ، همگی نمونه هایی از طراحی عالی رابط کاربری هستند. در اینجا ، موشن گرافیک می تواند نقشی حیاتی داشته باشد.
نمونه های قوی شامل سایت هایی مانند YouTube و Twitch است که اجازه می دهد دکمه های مشترک با کلیک کاربر بر روی دکمه مذکور ، از "اشتراک" به "مشترک" تغییر کنند. برای لغو اشتراک ، کاربران ممکن است به سادگی بر روی دکمه کلیک کنند ، در آن زمان دوباره به گفتن "اشتراک" تغییر می کند. این یک روش قدرتمند و بصری است که در آن موشن گرافیک ممکن است در تجربه UI ادغام شود!


چگونه از موشن گرافیک به طور موثر در طراحی وب استفاده می کنید؟
ما فکر کردیم شما هرگز نمی پرسید! خوب ، ادغام موشن گرافیک در طراحی وب به طور بالقوه در کاربرد بی پایان است ، اما در اینجا چند روش متداول وجود دارد که طراحان وب می توانند از موشن گرافیک استفاده کنند.
1. قصه گویی متحرک
بسیاری از شرکتها ممکن است روشهای داستان نویسی متحرک را برای توضیح آنچه مارک آنها انجام می دهد و برای چه چیزی انتخاب می کنند انتخاب کنند. اینفوگرافیک ، شورت متحرک ، تبلیغات ، محتوای تبلیغاتی و تبلیغات شبکه های اجتماعی همه از کاربردهای عالی موشن گرافیک در طراحی وب هستند.
2. شورت محصولات
شورت های محصول به طور معمول حضور پررنگ ، چشمگیر و مرکزی را در هر صفحه وب مبتنی بر محصول به خود اختصاص می دهند. در نتیجه ، طراح باید هدف خود را تأکید کوتاه بر روی محصول قرار دهد ، زیرا این امکان را برای آنها فراهم می کند تا یک داستان را تعریف کنند / یک محصول را به روشی که در آن کاربر همچنان درگیر است توضیح دهند.
3. محتوای تبلیغاتی
مانند شورت ، محتوای تبلیغاتی ممکن است جذابیت اصلی یک صفحه باشد ، یا برای تکمیل سایر عناصر یک صفحه وب استفاده شود. صرف نظر از این ، آنها شامل موشن گرافیک هایی برای کمک به جلب توجه کاربر هستند و در صورت قرارگیری صحیح ، می توانند در دستیابی به اهداف وب سایت ، تفاوت ایجاد کنند.
بنابراین ، شما بروید! اینها برخی از دلایلی است که چرا موشن گرافیک می تواند ابزاری بسیار قدرتمند در ساخت وب سایت های به یاد ماندنی باشد.