سیبزمینی سرخ کرده خوشمزه با نوعی سس سزار
زمان لازم برای آمادهسازی: 30 دقیقه
زمان پخت و پز: 10 دقیقه
تعداد پذیرایی: 6 نفر
سختی: آسان


مواد لازم
1 - ¼ فنجان سس مایونز؛
2 - ¼ فنجان شیر کمچرب (حداکثر 2درصد چربی)؛
3 - 2 قاشق چایخوری خردل؛
4 - 1 قاشق سیر ریز خرد شده؛
5 - 2 قاشق غذاخوری آبلیمو؛
6 - ¼ فنجان پنیر پارمزان رندهشده؛
7 - ¼1 کیلوگرم سیبزمینی زرد؛
8 - نمک و فلفل سیاه آسیاب شده یا پودر آن
9 - 6 فنجان روغن نباتی یا 3 فنجان روغن سرخکردنی.
لوازم مورد نیاز:
برای خرد کردن سیبزمینیها از چاقوی بزرگ آشپزخانه و تخته برش یا از خردکن دستی استفاده نمایید و برای مخلوط کردن مواد سس از یک کاسهی بزرگ بهره ببرید. برای یکدست شدن مواد سس میتوانید از همزن دستی یا برقی استفاده کنید.
روش تهیه:
آماده کردن سس سزار:
1 - برای تهیه چاشنی، سس مایونز، شیر، خردل، سیر و آبلیمو را در کاسه ریخته و خوب هم بزنید؛
2 - پارمزان را درون کاسه ریخته و خوب هم بزنید؛ سپس، بگذارید تا کمی استراحت کند و بهتر است اندکی در یخچال باشد تا برای زمانی که آماده مصرف میگردد، خنک شود.
آماده کردن سیبزمینی سرخشده:
1 - سیب زمینیها را، بسته به سلیقه خود با پوست یا پوست کنده، به صورت خلالهای به قطر ½1 سانتیمتری برش دهید و با دستمال آشپزخانه یا حولهی کاغذی آبِ اضافهی آنها را خشک کنید؛
2 - روغن را در تابهای دیواره بلند یا دستگاه سرخکن تا 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید؛
3 - نیمی از سیبزمینیها را به تابه اضافه کنید و تا زمان نرمشدن آنها، تا حدود 5 دقیقه بپزید و نگذارید تا در این مرحله سیبزمینیها قهوهای رنگ شود؛ تنها تا طلاییشدن آنها را درون روغن نگه دارید؛
4 - سیبزمینیهای سرخشده را با یک روغنگیر بردارید و اجازه دهید تا روغن اضافی بچکد یا اینکه، با یک کفگیر معمولی از تابه خارج کنید و روی یک سینی با حولهی کاغذی بچینید و اجازه دهید تا سیب زمینیهای سرخشده تا زمانی که آمادهی سرو میشوند، خنک گردند؛
5 - برای نیمهی دیگر سیبزمینیها، همهی مراحل بالا را، اینبار با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) تکرار کنید و بگذارید تا اندکی قهوهای رنگ گردند؛
سرو کردن:
1 - پس از روغنگیری، سیبزمینیها را در کاسهای که سس مخصوص را در آن ریختهاید، قرار داده و پس از افزودن نمک و فلفل، به مواد سس آغشته کنید و بلافاصله در کنار سیبزمینیهای طلایی سرو کنید؛
2 - آماده است!
نوش جان!