سیب آب‌نباتی با کارامل و شکلات

در این مقاله، دستور پخت سیب آب‌نباتی را توضیح می‌دهیم. زمان لازم برای آماده‌سازی آن 310 دقیقه و زمان لازم برای پخت و پز آن 10 دقیقه است. این مواد برای پذیرایی از 6 نفر کافی است.

سیب‌های آب‌نباتی تزیین شده
سیب‌های آب‌نباتی تزیین شده
سیب‌های آب‌نباتی تزیین شده

مواد لازم

1 - اسپری روغن پخت‌و‌پز یا مقداری روغن نباتی؛

2 - 6 عدد سیب کوچک، شسته و خشک شده، بدون ساقه؛

3 - 520 گرم آب نبات کاراملی نرم؛

4 - 60 میلی‌لیتر آب پرتقال بدون پوره؛

5 - 110 گرم شکلات تلخ، خرد شده به تکه های2 الی 3 سانتی‌متری؛

6 - شیرینی‌ها و نقل‌های کوچکِ متنوع، آجیل خرد شده و ... برای تزیین؛

لوازم مورد نیاز

6 سیخ چوبی ضخیم

روش تهیه:

1 - روی یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را با روغن پخت و پز اسپری یا با روغن نباتی آغشته کنید.

2 - سیخ‌های چوبی را تا نیمه به انتهای ساقه سیب‌ها فرو کنید.

3 - در یک قابلمه متوسط ​​و سنگین، روی حرارت ملایم، آب نبات‌های کاراملی و آب پرتقال را مخلوط کنید.

4 - حدوداً 10 دقیقه با هم زدن، آن را بپزید تا آب‌نبات ذوب شده و مخلوط نرم شود.

5 -  مخلوط را کنار بگذارید تا 2 دقیقه خنک شود. 

6 - سیب‌ها را با کارامل آغشته کنید تا روکش شوند و حدود 2 ساعت روی کاغذ روغنی بگذارید تا سفت شوند.

7 - شکلات را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و آن را درون ظرفی مانند یک قابلمه کوچک که کمی آب در آن است قرار دهید و روی حرارت قرار دهید.

8 -  مخلوط را هم بزنید تا شکلات ذوب و یکدست شود. 

9 - با استفاده از یک چنگال، شکلات ذوب شده را روی روکش کارامل بپاشید. 

10 - سیب‌ها را به مدت 10 دقیقه دوباره روی کاغذ روغنی بگذارید.

11 - شیرینی‌های کوچک، آجیل خرد شده و ... را روی آن بپاشید و اجازه دهید شکلات، در دمای اتاق، حدود 3 تا 4 ساعت سفت شود.

12 - آماده است!

نوش جان!