دستور تهیه‌ی یک مافین سالم با هویج

در این مقاله، دستور پخت یک مافین خوشمزه و سالم را توضیح می دهیم. زمان لازم برای آماده‌سازی این مافین 15 دقیقه و  زمان لازم برای پخت و پز آن 30 دقیقه است. این مواد برای تهیه‌ی مافین برای 12 نفر کافی است.

مافین با هویج
مافین با هویج
مافین با هویج

مواد لازم

115 گرم آرد ساده، 4 هویج متوسطِ رنده شده، 1 قاشق غذاخوری وانیل خالص، 85 میلی‌لیتر (یک فنجان) روغن، 2 عدد تخم مرغ بزرگ، کمی نمک، نصف قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین، 1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر، 2 قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب شده، 2 قاشق غذاخوری جوانه‌ی گندم، 115 گرم شکر ( ترجیحاً قهوه‌ای)، 110 گرم آرد کامل.

لوازم مورد نیاز

12 قالب فنجانی مافین و کاغذ شیرینی‌پزی

روش تهیه:

1 - فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2 - آردها را با شکر قهوه‌ای، جوانه گندم، دارچین، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید.

3 - در یک کاسه متوسط ​​دیگر، تخم مرغ را کمی هم بزنید، سپس روغن و وانیل را با آن مخلوط کنید.

3 - مواد مرطوب را با کفگیر لاستیکی به سرعت و به آرامی در مواد خشک قرار دهید. هویج را به آن بیافزایید و مخلوط کنید؛  توجه داشته باشید که خمیر حاصل بسیار سفت خواهد بود.

4 - خمیر را به طور مساوی بین فنجان‌های مافین تقسیم کنید.

5 - سینی مافین‌ها را در فر یا توستر برقی بگذارید تا طلایی رنگ شود.

6 - بعد از حدود 30 دقیقه از توی فر ماندن، یک خلال دندان وارد مرکز مافین‌ها نمایید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، مافین‌ها را از فر و قالب‌هایشان خارج کنید و روی محلی قرار دهید تا خنک شود یا آن ‌که گرم سرو کنید.

نوش جان!