بلال با چاشنی مخصوص پنیری

زمان لازم برای آماده‌سازی: 20 دقیقه

زمان پخت و پز: 20 دقیقه

تعداد پذیرایی: 4 نفر

سختی: آسان

بلال با چاشنی مخصوص پنیری
بلال با چاشنی مخصوص پنیری
بلال با چاشنی مخصوص پنیری

مواد لازم

1 - 8 عدد ذرت بزرگ؛

2 - 2 عدد کره 100 گرمی؛

3 - ½ فنجان پنیر فتای رنده و نیمه خشک شده؛

4 - 8 حبه سیر؛

5 - 4 عدد لیموترش تازه یا یک عدد لیمو سنگی؛

6 - ¼ فلفل هابانرو یا ½ تا 1 عدد هالاپینو؛

7 - ¼ دسته پیازچه تازه؛

8 - نمک و فلفل سیاه.

لوازم مورد نیاز:

در صورت در دسترس بودن غذاساز از آن استفاده کنید؛ در غیر این صورت، برای خرد کردن مواد از ساطوریا چاقوی بزرگ آشپزخانه و تخته برش استفاده نمایید و برای مخلوط کردن از یک کاسه بزرگ بهره ببرید.

روش تهیه:

آماده کردن کره‌ی سیر:

1 - به اندازه‌ی 4 قاشق غذاخوری از پیازچه را برای تزیین نهایی خرد کرده، بقیه آن را در غذاساز بریزید؛
2 - حبه‌های سیر را درشت خرد کرده و به همراه کره های خمیری شده در غذاساز بریزید؛

3 - فلفل هابانرو یا هالاپینو را دانه‌گیری کرده و خرد نموده، به غذاساز بیافزایید؛

4 -  غذاساز را روشن کرده و مواد را تا زمان یکنواخت شدن مخلوط نمایید؛

5 - مخلوط را در کاسه ریخته و به آن نمک و فلفل افززوده و بگذارید کمی استراحت کند.

اگر از کباب‌پز درپوش‌دار استفاده می‌کنید:

1 - کباب‌پز را گرم کنید؛

2 - پوست ذرت‌ها را بدون کندن آن‌ها باز کرده و به پایین بکشید؛

3 - ابریشم‌های آن را برداشته و پوست‌های ذرت را به جای خود برگردانید؛

4 - ذرت‌ها را به مدت 30 دقیقه در یک کاسه بزرگِ آب سرد خیس کنید؛

5 - ذرت را از آب خارج کرده و مقدار اضافی آن را بچکانید؛

6 - ذرت را روی گریل قرار دهید، درب ظرف را ببندید و به مدت 15 تا 20 دقیقه کباب کنید.

اگر از کباب‌پز ساده یا منقل استفاده می‌کنید:

1 - پوست ذرت‌ها و ابریشم‌های آن را بکنید؛

2 - ذرت‌ها را به مدت 30 دقیقه در یک کاسه بزرگِ آب سرد خیس کنید؛

3 - ذرت را از آب خارج کرده و مقدار اضافی آن را بچکانید؛

4 - ذرت را روی کباب‌پز ساده یا منقل قرار دهید، به خوبی کباب کنید.

سرو کردن:

1 - ذرت‌ها را به کره سیر آغشته کرده و پنیر رنده شده را روی آن بپاشید؛

2 - پیازچه های خرد شده را روی آن بپاشید و آبِ لیموها روی ذرت‌ها بچکانید؛

3 - آماده است!

نوش جان!