شخصیت شناسی از روی موسیقی مورد علاقه

شخصیت شناسی از روی موسیقی مورد علاقه
شخصیت شناسی از روی موسیقی مورد علاقه
شخصیت شناسی از روی موسیقی مورد علاقه

 

محققان می‌گویند موسیقی می‌تواند راز شخصیت آدمها را برملا کند. آنها با بررسی‌های مختلفی دریافتند که علاقه آدم‌ها به سبک خاصی از موسیقی، می‌تواند ویژگی‌های شخصیتی شان را هم آشکار کند. اگر دوست دارید با فردی متفکر، باسواد و صلح دوست ارتباط برقرار کنید، بهتر است در میان طرفداران موسیقی جاز (JAZZ) جست و جو کنید. بررسی‌ها می‌گوید هواداران این موسیقی، آدم‌های آزادی خواهی هستند که در عین گرایش‌های روشنفکری‌شان، دوست‌داشتنی و خونگرم هم هستند و از دوست‌ها، آدم‌های خلاقی هستند که همیشه ایده‌های تازه ای برای بهتر کردن زندگی و شرایط شان در ذهن دارند.

بررسی‌ها می گوید طرفداران کلاسیک ضریب هوشی بالاتری نسبت به آدم‌های عادی دارند. برخی بررسی‌ها هم ادعا می‌کنند که هواداران موسیقی کلاسیک آدم‌هایی خجالتی و تاحدودی درونگرا هستند. همین خصلت کلاسیک بازهاست که باعث می‌شود تمایل چندانی به حضور در اجتماع نداشته باشند و بیشتر از آدم های دیگر در لاک خودشان هستند اما گمان نکنید که در برخورد با این آدم‌های پیچیده، شما پیروز میدان می‌شوید؛ زیرا این افراد در عین انزوا طلبی‌شان، آدم های با اعتماد به نفسی هم هستند و به راحتی در بحثها کوتاه نمی‌آیند، آنها به عقایدشان باور دارند و شاید سخت تر از آدمهای دیگر بتوانید برای تغییر کردن قانع‌شان کنید.

اگر با فردی روبه رو هستید که هوادار آلبوم های موسیقی آرامش است یا از شنیدن ترانه های شاد و ریتمیک لذت می برد، باید نگرانی تان کمتر باشد. این افراد آدمهای رکی هستند که افکارشان را به سادگی به زبان می‌آورند. شما می‌توانید آنها را از روی گفته‌های‌شان بشناسید و چندان نگران مخفی کار بودن شان نباشید.

طرفداران موسیقی شیش و هشت، خلاق و اجتماعی اند و می‌توانند همراه خوبی برای روزهای شادی شما باشند. کسانی که عاشق موسیقی فولکلور یا موسیقی‌های پر فروش روز هستند، آدم‌های سنتی و صاف و ساده‌ای‌اند که می‌توانید روی صداقتشان حساب کنید. البته محافظه کاری هم یکی دیگر از ویژگی‌های این آدم هاست و شاید آنها به سادگی سفره دلشان را برایتان باز نکنند.

اگر فرد مقابل شما طرفدار موسیقی فولکلور است، بدانید که بیهوده از موضوعات مختلف بحران نمی‌سازد و زندگی را آسان می‌گیرد، دوستداران موسیقی فولکلور، آدم‌های سختکوشی هستند که در عین سادگی شان، از بودن در میان دیگران هم لذت می‌برند، اما طرفداران پاپ هم که در این گروه قرار می گیرند، گرچه اعتماد به نفس بالایی دارند اما چندان خلاق نیستند. آنها زندگی را سخت نمی‌گیرند و آسان از کنار موضوعات ناخوشایند می‌گذرند.

در حالی که تصور می‌شود موسیقی‌های هیجانی مثل راک توان فعالیت را در ورزشکاران بالا می‌برد، اما پژوهشگران می گویند که بالا رفتن توانایی با کمک موسیقی، تنها در مورد وزنه برداران صدق می‌کند اما دوندگان نمی‌توانند از این موسیقی‌ها کمک بگیرند؛ زیرا مطالعات نشان داده موسیقی های هیجانی در سرعت و توانایی دویدن آنها در یک مسیر طولانی‌تر تاثیری ندارد.

بسیاری از والدین، نگران این هستند که فرزندشان با گوش دادن موسیقی رپ یا متال به فساد کشیده شود. آنها گمان می‌کنند که هواداران این موسیقی‌ها به افرادی خشن تبدیل می‌شوند و بیماری‌های روحی زندگیشان را از هم می‌پاشد اما محققان، هیچ ارتباط مستقیمی میان موسیقی رپ و متال و این مشکلات پیدا نکرده‌اند. آنها می گویند برعکس ای تصور طرفداران این موسیقی‌ها اغلب افرادی ترسو و خجالتی هستند و چندان میانه ای با رفتارهای خشن ندارند اما راحت بودن هم یکی دیگر از خصوصیات طرفداران این موسیقی است و اگر دوست دا د دوستتان فرد با جذبه ای باشد که از قانن های اجتماعی پیروی کنند، بهتر است در این گروه را خط بکشید. اگر هم فرد اجتماعی ای هستید، باید مراقب باشید! زیرا مواداران موسیقی های متال، برعکس رپر ها علاقه چندانی به حضور در اجتماع ندارند و ممکن است با گوشه‌گیری‌شان شما را آزار دهند.

اگر دوست شما طرفدار موسیقی دراماتیک یا اپراست، مراقب باشید. این هنردوستان ناامید، بیشتر از دیگران دچار یأس فلسفی می شوند و میل به خودکشی برای رهایی از تنش‌های خانودگی در آنها بیشتر از آدم‌های دیگر است. اما اپرا دوستان ویژگی‌های مثبت زیادی دارند که می‌توانند به خاطرشان شما را تحت تاثیر قرار دهند، زیر آنها باوقار، خلاق و با اعتماد به نفس‌اند و قانع کردن شما برایشان کار سختی نیست.

اگر شما دوست دارید هنگام درس خواندن یا کار کردن موسیقی گوش کنید، احتمالا فرد اجتماعی و برونگرایی هستید بررسی ها می‌گوید موسیقی به پس زمینه آدم های اجتماعی برای بهتر تمرکز کردن کمک می‌کنند اما در مقابل، توان تمرکز کردن را از آدم های درونگرا می گیرد. پس اگر می خواهید فرد مقابل تان را بهتر بشناسید، به اینکه آیا در زمان کار موسیقی گوش می کند یا نه هم توجه کنید.