مباني و اصول طراحي موزه اوفیزی در فلورانس

مباني و اصول طراحي موزه اوفیزی در فلورانس ما به طور دوره ای بازسازی اتاق های مختلف موزه معتبر اوفیزی در فلورانس را مدیریت می کنیم. محصول انتخاب شده یک کاشی دست ساز منحصر به فرد با روکش ساتن خاص است که ما برای موزه با نمای کلی بهترین قوس ساخته ایم. و کارشناس معماری در ایتالیا سفال های تولید شده در کوره های Manetti همیشه جایگاه اول را در ذهن معماران بزرگ جهان به خود اختصاص داده است.مباني و اصول طراحي موزه طبقات نصب شده در موزه اوفیزی در فلورانس، موزه سینمای هالیوود در لس آنجلس، گواه تنوع و تطبیق پذیری طیف وسیعی از راه حل های ارائه شده توسط کوره های Manetti است. شرکت ما همچنین مبله‌کننده رسمی کاشی‌های مورد استفاده برای مرمت گنبد برونلسکی در فلورانس است. هنر باستانی ما به ما این امکان را داده است که خاک رس Impruneta را در قالب های چوبی قالب ریزی کنیم.نوسازی و ارتقاء شهر باستانی نانتو پروژه ای است که برای به ارث بردن بافت تاریخی برای بیش از هزار سال و بازپس گیری خاطرات شهر شنژن راه اندازی شده است.مباني و اصول طراحي موزه به عنوان یک استودیوی طراحی نوظهور محلی، Various Associates به شرکت در بازسازی خوشه پروژه به رهبری وانکه سپرده شد. این استودیو یک "سالن نمایشگاه حافظه شهری" را در منطقه مرکزی در خیابان نانبی - بخش نمایشی پروژه - تکمیل کرده است.  

Image for post
Image for post


شهر باستانی نانتو که در قلب ناحیه نانشان، شنژن واقع شده است، شاهد ظهور شنژن (اولین منطقه ویژه اقتصادی چین) از یک دهکده ماهیگیری کوچک به یک کلان شهر بین المللی در تنها چهار دهه بوده است. با این حال، فراز و نشیب های آن به ندرت شناخته شده است. با سابقه ای نزدیک به 1700 ساله که به سلسله جین باز می گردد، نانتو مرکز اداری و یک قلعه دفاعی کلیدی در مناطق ساحلی منطقه Lingnan و همچنین مظهر ادغام فرهنگ دشت مرکزی و فرهنگ Lingnan بود.
در زمینه شهرنشینی، نانتو اکنون به یک "دهکده شهری" تبدیل شده است - محل زندگی مهاجران جدید به شهر. «دهکده شهری» محل پارادوکس است که به نظر بی نظم است اما پر از نشاط است.مباني و اصول طراحي موزه همکاران مختلف به شرایط مکان احترام گذاشتند، منشأ فرهنگ را ردیابی کردند و سعی کردند از طریق استراتژی‌های بازآفرینی تطبیقی، موارد جدید را به مکان تزریق کنند.  
با بر عهده گرفتن کار طراحی توسط Various Associates، ساختارهای معماری این "سالن نمایشگاه حافظه شهری" تکمیل شد. این ساختمان از سه بلوک تاریخی نامنظم به هم پیوسته تشکیل شده است که دارای تیرهای زیادی هستند و با هم یک صفحه نامنظم را تشکیل می دهند. به دلیل محدودیت زمانی و ملاحظات امنیتی، موقعیت پله ها و تیرها در ساختمان قابل تنظیم نیست. این ساختمان به عنوان یک مرکز خدمات جامع و همچنین یک مرکز اطلاعاتی عمل می کند که نوسازی و تغییرات شهر باستانی نانتو را به نمایش می گذارد. در 250 متر مربع، نیاز به گنجاندن انواع فضاهای کاربردی از جمله پذیرایی، محوطه انبار، دفتر، حمام، اتاق جلسه، فضای قهوه مشترک و فضای نمایشگاهی دارد.
تحت شرایط محدود سایت، Various Associates ابتدا چگونگی شکستن گردش خون تک بازدیدکننده موجود و همچنین محدودیت‌های فضایی برای پیوند دادن جریان انسانی در دو طبقه، و نحوه اعطای هویتی متمایز به فضا را در عین حفظ یک فضای کم حاشیه و در عین حال مدرن در نظر گرفت. فضای فضایی به سبک چینی.   
تیم طراحی با الهام از ایوان‌ها در معماری‌ها و باغ‌های سنتی Lingnan، قصد داشت یک راهرو زیگزاگ ایجاد کند تا حجم‌های معماری را به هم متصل کند و قلمروی بی‌پایان را در فضای محدود محدود ایجاد کند. راهرو همچنین برای استراحت و نمایش استفاده می کند که با عملکرد کل فضا سازگار است.
یک دیوار شیبدار تمام قد در صفحه ثابت قرار داده شد تا حس منحصر به فردی از فضا ایجاد کند. علاوه بر این، دیوار کج به شکل دهی یک دهلیز مثلثی دو ارتفاع کمک می کند که دو طبقه را به هم متصل می کند و در عین حال یک مسیر گردش گردشی سرگرم کننده را تشکیل می دهد.
تیم طراحی تیرهای ساختاری اصلی را در وسط دهلیز حفظ کردند و آنها را با بافت‌های روستایی طبیعی منحصربه‌فرد از چوب زغال‌شده وقف کردند. تیرها، همراه با شبکه سقف چوبی منظم، کیفیت فضایی به سبک چینی و در عین حال مدرن، حس تشریفات و ویژگی های ساختاری منحصر به فرد را ایجاد می کنند.
Various Associates همیشه در مواد و رنگ‌ها جسورانه عمل می‌کند، در حالی که این بار تیم رویکردی ظریف‌تر و خنثی‌تر را با بافت‌های مواد روستایی و رنگ‌های کم اشباع از نما تا فضای داخلی سازه بتنی در پیش گرفت.
پالت متریال فضای داخلی عمدتاً از آجر خاکستری و چوب - دو ماده معمولی معماری سنتی چین - تشکیل شده است. مصالح با ترکیبات مختلف و برخورد بافتی، تکامل خود را در بافت سنتی و مدرن نشان می دهند. آجرهای خاکستری، چوب ساج و چوب ذغالی شده رد زمان را از طریق دانه های طبیعی حمل می کنند و با دیوارهای قدیمی پراکنده در بلوک خیابان گفتگو می کنند.
مواد سنتی فویل نقره در مناطق وسیعی از فضا اعمال نمی شد. در عوض، به روکش‌های چوبی متصل شد تا یک نسخه به‌روز شده از "ورقه نقره" که دارای دانه‌های چوب است، تشکیل شود. حس وقار و عقلانیت ایجاد شده توسط چوب زغالی و ماتریس منظم سقف را خنثی می کند و در عین حال لمسی نرم و گرم به کل فضا می بخشد.  
راهرو علاوه بر عملکرد منحصر به فرد، به ارتباط با منظره و نور طبیعی نیز توجه دارد تا فضای نمایشگاهی طبیعی را تشکیل دهد. نور طبیعی که در دهلیز از طریق نورگیر شبکه فیلتر می‌شود، لایه‌بندی فضا را آشکار می‌کند و باز بودن و تغییرات بصری غنی را ایجاد می‌کند که جلوه‌های فضایی باغ‌های کلاسیک Lingnan را با زبان‌های طراحی مدرن بازتاب می‌دهد. منظره و نمایشگاه در فضا با نور و سایه های سقف همزیستی دارند و از این رو تجربیات فضایی متنوع و غنی را ارائه می دهند.
همکاران مختلف با مداخلات ساختاری مسیرهای گردش را غنی کردند، از طریق مصالح و جزئیات به پروژه هویت خود را بخشیدند و مانند همیشه به بافت فرهنگی و مطالبات پشت پروژه توجه کردند. این استودیو بازسازی شهر باستانی نانتو را تلاشی برای فعال کردن جامعه بر اساس بافت معاصر و تبدیل فرهنگ محلی برای بیش از هزار سال به یک نقطه عطف ارتقا یافته محبوب می داند. در این پروژه، یکی از نکات کلیدی که تیم طراحی روی آن متمرکز شد، به روز رسانی «حس سن» و «تصویر ساده» از مصالح سنتی با رویکردهای طراحی بود. همانطور که استودیو همیشه سعی می کند تا جدید را از طریق کهنه به نمایش بگذارد و به دنبال بیان مدرن سنتی است.