آب بندی درب آسیب دیده یخچال
این یک دلیل رایج است که چرا یخچال شما دائماً کار می کند و نمی توان آن را خاموش کرد. المنت لاستیکی در اطراف کل محیط در قرار می گیرد تعمیر یخچال امرسان در اصفهان و از نشت هوای سرد به بیرون از محفظه های داخلی جلوگیری می کند. با این حال، پس از استفاده طولانی مدت، مهر و موم ترک خورده، شروع به پوسته شدن یا حتی ترکیدن می کند. این منجر به نشت می شود و جریان هوای گرم به داخل جریان می یابد.
یخچال کار می کند و خاموش نمی شود - همه دلایل
در نتیجه، کمپرسور سختتر شروع به کار میکند - یعنی تمام تلاش خود را میکند تا گرمای بیش از حد بیرون را جبران کند. حتی یک سوراخ کوچک می تواند مشکلات جدی در آینده ایجاد کند. این تصور را ایجاد می کند که دستگاه یخ نمی زند، اما اینطور نیست.
"مشکل به راحتی حل می شود - فقط به دنبال مهر و موم بگردید و آن را با دقت به در بچسبانید. هر کسی می تواند این کار را انجام دهد.
محل آب بندی درب
چندین روش مختلف برای نصب المنت درب وجود دارد:
چسب پلیمری - ترکیب خواص خود را حتی در دمای پایین حفظ می کند. این یک راه حل جهانی است.
شیارهای ویژه - برخی از مدل ها دارای برجستگی ها و برش های تکنولوژیکی خاص هستند. برای سهولت در نصب بهتر است یک واشر لاستیکی از سازنده تجهیزات خریداری کنید. با این حال، واشرهای بومی گران هستند و گاهی اوقات باید آنالوگ های چینی با کیفیت پایین را خریداری کنید، اما به طور قابل توجهی ارزان تر هستند. گاهی اوقات حتی این تنوع می تواند تا زمانی که نسخه اصلی باقی بماند.
پیچ های خودکار یک روش بستن وحشیانه است. با این حال، از آنجایی که طیف گسترده ای از چسب های پلیمری در بازار موجود است، این بست ها دیگر برای نصب درزگیر استفاده نمی شوند. علاوه بر این، آب بندی کامل را نمی توان تضمین کرد.
روش دقیق چسباندن درزگیر به مدل چیلر بستگی دارد.
خطای نقطه تنظیم
تنظیم نادرست ترموستات اغلب علت درست کار نکردن کمپرسور است. دمای اتاق اصلی باید بین 0 تا 5 درجه سانتی گراد ثابت نگه داشته شود. این ترتیب رشد میکروارگانیسم ها را کند می کند. این منجر به مکانهایی میشود که هرکسی تنظیمات خاص خود را دارد. اگر غذا در جای نامناسبی قرار گیرد، یخ می زند.
توزیع بهینه دما به شرح زیر است:
برای سبزیجات، میوه ها و گیاهان - 7 درجه سانتیگراد (محفظه پایین)؛
گوشت و ماهی - +2 درجه سانتیگراد (در قفسه پایین در بالای قفسه پایین بالای ظروف)؛
برای محصولات لبنی، تخم مرغ، سوپ - +4 درجه سانتیگراد (قفسه های میانی)؛
برای لوازم جانبی، مربا - 7 درجه سانتیگراد (قفسه های بالایی).
دمای قفسه های درب معمولاً حدود 10+ درجه سانتی گراد است. نوشیدنی ها، کنسانتره ها و سس های آماده باید در اینجا نگهداری شوند.


خرابی در کمپرسور
هر یخچال دارای یک رله است و این قسمت چرخه آن را تنظیم می کند. گاهی اوقات مخاطبین به هم متصل می شوند و نمی توانند در زمان مناسب قطع شوند. سپس کمپرسور به طور مداوم شروع به کار می کند، یا اگر این کار را کرد، نادر است. در موارد دیگر به دلیل سایش و پارگی طبیعی است که در این صورت سیستم نمی تواند فشار لازم را ایجاد کند و در نتیجه دمای مطلوب به دست نمی آید. نتیجه از قبل مشخص است.
همچنین بخوانید: نحوه انتخاب تلویزیون برای خانه - مروری بر مهمترین پارامترها و ارزیابی بهترین مدل ها
یخچال دائماً کار می کند و خاموش نمی شود - همه دلایل خرابی
با تعویض موتور می توانید مشکل را حل کنید. و این کار فقط باید توسط یک متخصص انجام شود، زیرا شامل چندین مرحله است:
آیا لازم است واحد خنک کننده را از بین ببرید.
نصب (تعویض) موتور؛
فریون باید دوباره به سیستم تزریق شود.
مراحل راه اندازی سنسور دما؛
تست و راه اندازی.
باید علت مشکل را مشخص کرد وگرنه خرید کمپرسور جدید همین مشکلات را به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل مهم است که با یک تکنسین خدمات تماس بگیرید.