لاته چیست؟چه خواصی دارد
لاته چیست؟ مواد لازم و دستور تهیه
لاته و کاپوچینو نیز اغلب با هم مخلوط میشوند، و نه - کاپوچینو فقط یک لاته با مقداری شکلات روی آن نیست.
لاته (گاهی اوقات کافه لاته نیز نامیده می شود) قهوه ای بر پایه شیر است که دارای لایه ای از کف روی آن است. این باید ابریشمی باشد، بنابراین یکی از برجسته ترین نوشیدنی است.
بنابراین، اگر دقیقاً نمیدانید لاته از چه چیزی ساخته میشود یا چگونه میتوانید آن را درست کنید، در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد این نوشیدنی بدانید وجود دارد: تاریخچه، مواد تشکیل دهنده، روش تهیه و موارد دیگر!
همه اینها به معنای یک نوشیدنی متعادل است، جایی که قهوه همچنان می درخشد، اما همچنین عالی به نظر می رسد. اسپرسو حدود یک سوم فنجان است و شیر بخارپز شده باقی مانده را قبل از اضافه کردن کف تشکیل می دهد (بنابراین نسبت 1:2).


چه نوع قهوه ای برای استفاده بهتر است؟
در مورد انتخاب بهترین لوبیا برای تهیه لاته واقعاً قانون سخت و سریعی وجود ندارد. اگر در خانه دم می کنید، ممکن است بخواهید با حبوبات مختلف آزمایش کنید تا طعم مورد علاقه خود را پیدا کنید.
این نوشیدنی بر پایه اسپرسو ساخته شده است، بنابراین باید ترکیبی را انتخاب کنید که مخصوصاً برای اسپرسو ساخته شده است. به طور کلی، یک کباب با تیره متوسط بهترین است - طعم قوی تر، کمی بدن به نوشیدنی سبک و کف آلود می دهد.
در خالص ترین شکل آن، لاته در واقع یک نوشیدنی فوق العاده ساده برای تهیه است. با رعایت اصول اولیه می توانید به راحتی از خانه بدون هیچ گونه تجهیزات فانتزی بسازید (البته به یک همزن نیاز دارید):
مقداری شیر را گرم کنید (یک قابلمه یا مایکروویو خوب است) - نسبت 2 قسمت شیر به 1 قسمت قهوه است.
شیر را هم بزنید تا کف کند (این کار نباید زیاد طول بکشد، حتی با همزن دستی)
ابتدا قهوه را در یک لیوان بریزید و سپس شیر کف کرده را به آرامی بمالید
اکنون ما پاسخ دادیم "لاته چیست"، ممکن است تعجب کنید که از کجا آمده است.
متأسفانه، کاملاً واضح نیست. مردم سالهاست که شیر را به اشکال مختلف با قهوه ترکیب میکنند، بنابراین با توجه به آنچه میدانیم، این نوشیدنی واقعاً یک نوشیدنی قدیمی است.
اما اولین ضبط شده از آن در واقع تبدیل شدن به یک نوشیدنی محبوب که می توان آن را در کافی شاپ ها سفارش داد، در سیاتل در دهه 1980 است. این نام از واژه ایتالیایی caffè e latte گرفته شده است که در لغت به معنای قهوه و شیر است.
در شمال اروپا و اسکاندیناوی، کافه au lait به طور سنتی برای ترکیب اسپرسو و شیر استفاده میشود، البته اگر در خارج از کشور هم میخواهید سفارش دهید.
لاته چه تفاوتی با کاپوچینو دارد؟
آنها بسیار گیج شده اند، اما با دلیل موجه. یک کاپوچینو همچنین از اسپرسو، شیر بخارپز و کف تشکیل شده است، اما هر یک از اینها در فنجان به یک سوم تقسیم می شوند (به نسبت 1:1:1).
بنابراین، در حالی که کف بیشتری در بالای آن وجود دارد، شیر بخارپز کمتری وجود دارد که باعث می شود نوشیدنی شیری کمتری داشته باشید. لایه ها نیز در کاپوچینو مهم هستند، در حالی که اسپرسو و شیر بخارپز احتمالاً در یک لاته مخلوط می شوند.و برخلاف تصور رایج، کاپوچینو در واقع نیازی به داشتن شکلات روی آن ندارد.
لاته آرت
روش ریختن با ریختن شیر بخار پز و عمدتا کف شده در قهوه ایجاد می شود تا از مشخص بودن نقوش روی قهوه اطمینان حاصل شود. این می تواند هر چیزی باشد، از درخت و گل گرفته تا لوگو و حتی چهره افراد مشهور.
انواع لاته
همانند بسیاری از نوشیدنی های قهوه، آرایش دقیق لاته نیز در سال های گذشته آزمایش شده است.
موکا از نظر فنی یک لاته با طعم شکلاتی است که طعم دهنده به شیر بخارپز اضافه می شود. قهوه را همچنین می توان با پایه دیگری مانند ماسالا چای، ماچا، زردچوبه یا رویبوس جایگزین کرد.
طعم دهنده های محبوب دیگری که به لاته اضافه می شوند عبارتند از وانیل و کارامل، اغلب به شکل شربت قهوه.
همچنین برای کسانی که دوست دارند از شیر سویا، جو یا بادام استفاده کنند، نوشیدنی محبوبی است و لاته های سرد نیز در تابستان که اسپرسو و شیر خنک روی یخ ریخته می شود، محبوب است. برخلاف لاته داغ، شیر بخار پز یا کف نمی شود، بنابراین از نظر فنی نام آن کمی اشتباه است.

