5 آجیل که نمی توان آنها را در آشپزخانه شما از دست داد
گردو، بادام، فندق، شاه بلوط و پسته از پرمصرف ترین ها هستند.
مرکز خرید خشکبار در اصفهان
آجیل این نام را به این دلیل دریافت می کند که در ترکیب خود کمتر از 50 درصد آب دارد. انواع آجیل بسیار زیادی وجود دارد که به دلیل شباهت زیاد آنها در ویژگی ها و سهم، اغلب با دانه ها اشتباه گرفته می شود.
در سال های اخیر، استفاده از آن به دلیل تطبیق پذیری، طعم، عطر و سهم تغذیه ای آن افزایش یافته است. در زیر به 5 میوه ضروری در آشپزخانه اشاره می کنیم که ظروف را به گزینه ای خوشمزه تر و پر از بافت و طعم تبدیل می کند.


کره آجیل
گردو کالیفرنیا
گردو
شاید شناخته شده ترین میوه از میوه های موجود باشد. به دلیل کمک هایی که دارد، آن را یک غذای فوق العاده می دانند. میوه درخت گردو است و حدود 50 نوع آن مانند آجیل کاستیا یا ماکادمیا وجود دارد، اما شناخته شده ترین آن گردوی ایرانی است که به آن گردوی انگلیسی نیز می گویند.
گردو با بافتی زمخت برای هر نوع آماده سازی مانند غذاهای خوش طعم و دسرهای سنتی ایده آل است، اما می توان آن را به عنوان میان وعده یا میان وعده بدون پختن مصرف کرد، زیرا خواص آن در صورت خام خوردن بیشتر است. می توان آن را به سالاد، گوشت یا پر کردن اضافه کرد.
یکی از مفیدترین آجیل ها برای سلامت مغز است که به بهبود توانایی های شناختی مانند تقویت حافظه کمک می کند. آنها بومی آسیا هستند، اما مصرف و تولید آنها در سراسر جهان گسترش یافته است، به ویژه در دریای مدیترانه، جایی که آجیل بخش مهمی از رژیم غذایی است.
شیر بادام
شیر بادام در جهان محبوبیت پیدا می کند
بادام ها
یکی از آجیل هایی است که در سال های اخیر به دلیل تولید شیر بادام، معروف ترین شیر گیاهی، بیشترین محبوبیت را به دست آورده است. آنها طعمی لطیف و شیرین دارند و توسط لایه نازکی از رنگ قهوه ای پوشیده شده اند.
آنها را می توان در ساعات مختلف روز مصرف کرد. برای مثال می توان آن را در وعده صبحانه به موسلی اضافه کرد تا غنی شود. از آن در شیرینی پزی برای تهیه نوقا یا مارزیپان و در نانوایی برای تهیه آرد یکنواخت و به دست آوردن نتایج خوشمزه استفاده می شود.
از جمله فواید آن مانند سایر آجیل ها فیبر بالای آن است که علاوه بر تنظیم فرآیند گوارش و کاهش یبوست، اشتها را سریعتر برطرف می کند و به همین دلیل در رژیم های غذایی برای کاهش وزن توصیه می شود.
فندق
فندق
فندق
آنها اصالتاً چینی هستند، اما مکانی ایده آل برای مصرف و تولید خود در دریای مدیترانه پیدا کردند. از نظر طعم شیرین، توسط یک پوسته فیبری پوشیده شده اند که از آنها در برابر محیط محافظت می کند.
که برای چندین آماده سازی استفاده می شود، می توان آنها را به صورت خام مصرف کرد، اما معمولاً قبل از استفاده آنها را برشته می کنند زیرا طعم آنها را افزایش می دهد. آنها معمولاً روی تخته های پنیر برای جفت شدن یا همراه با میوه هایی مانند سیب و گلابی سرو می شوند.
علاوه بر این، به دلیل شیرینی لطیفش برای استفاده در شیرینی ها بسیار مناسب است. به دلیل داشتن آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E، مصرف آن برای بهبود ظاهر پوست و فواید آن در عملکرد مغز توصیه می شود.