گردو یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین آجیل ها در دنیاست مخصوصا در اسپانیا
گردو یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین آجیل ها در دنیاست مخصوصا در اسپانیا که گردو آجیل مورد علاقه اسپانیایی هاست! درک دلیل آن چندان دشوار نیست، زیرا گردو سرشار از مواد مغذی ضروری برای بدن ما است، بنابراین آنها را به گزینه بسیار خوبی برای گنجاندن در رژیم غذایی روزانه ما تبدیل می کند.
گردو به دلیل منحصر به فرد بودن در میان آجیل ها، یکی از معدود غذاهایی است که از نظر تغذیه ای بسیار کامل بوده و دارای خواص بسیار مفیدی برای بدن انسان است.
آیا می خواهید بیشتر کشف کنید؟ با ما همراه باشید و به خواندن ادامه دهید.
آجیل و خواص غذایی آنها
یک مشت آجیل حاوی:


1. منبع امگا 3
تنها با یک مشت گردو 2.7 گرم ALA، اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی که بدن به آن نیاز دارد اما نمی تواند تولید کند، دریافت می کنیم. به این ترتیب، علاوه بر کمک به پیری سالم، به طور مستقیم سلامت مغز و قلب خود را بهبود خواهیم بخشید.
2. منبع فیبر
فیبر رژیمی شامل بخش هایی از غذاهای گیاهی است که بدن ما قادر به هضم یا جذب آنها نیست و به سلامت بهتر گوارش کمک می کند. بنابراین مصرف غذاهای غنی از فیبر مانند گردو که در هر مشت 2 گرم دارد برای حفظ سلامتی ضروری است.
3. منبع پتاسیم
آجیل منبع عالی پتاسیم است! اگر یک مشت کوچک در روز مصرف کنیم، 132 میلی گرم پتاسیم دریافت می کنیم و به عملکرد بهینه ماهیچه ها و سیستم عصبی و حفظ فشار خون طبیعی کمک می کنیم.
4. منبع عالی منیزیم
به طور خاص، گردو حاوی 47.4 میلی گرم منیزیم در هر مشت است. بنابراین، ما به عملکرد صحیح سیستم عصبی و حفظ استخوان ها و دندان ها کمک خواهیم کرد.
5. منبع عالی ویتامین B6
ویتامین B6 فعالیت هورمونی بدن ما را تنظیم می کند و همچنین به سیستم ایمنی و سیستم عصبی کمک می کند و خستگی و خستگی را کاهش می دهد. ما خوش شانس هستیم، زیرا گردو همچنین منبع ویتامین B6 است! به طور خاص 0.16 میلی گرم در هر مشت.
6. پروتئین ها
یکی از ویژگی های پروتئین ها این است که به ما کمک می کنند برای مدت طولانی تری سیر بمانیم. گردو به دلیل داشتن پروتئین های گیاهی (4.6 گرم در هر وعده) در میان سایر مواد مغذی که آن ها را تشکیل می دهد، به ما کمک می کند از میان وعده میان وعده ها اجتناب کنیم.
ارجاع:
مقررات کمیسیون (EU) شماره 432/2012 در تاریخ 16 مه 2012 در مورد ایجاد فهرستی از ادعاهای بهداشتی مجاز در مورد مواد غذایی غیر از موارد مربوط به کاهش خطر