گردو: فواید سلامتی، تغذیه و موارد استفاده
نوشته شده توسط WebMD Editorial Contributors
بازبینی شده توسط Kathleen M. Zelman, RD, LD, MPH در 16 نوامبر 2022
در این مقاله
آجیل مشکل گشا کیلویی چند
فواید سلامتی تغذیه نحوه تهیه گردو
اطلاعات تغذیه ای
از راهنمای مواد تشکیل دهنده WebMD
حجم سرو 0.25 فنجان (25 گرم)
کالری 164
٪ ارزش روزانه*
چربی کل 16 گرم
21%
چربی اشباع شده 2 گرم
10%
چربی ترانس 0 گرم
کلسترول 0 میلی گرم
0%
سدیم 1 میلی گرم
0%
پتاسیم 0 میلی گرم
0%
کربوهیدرات کل 3 گرم
1%
فیبر رژیمی 2 گرم
7%
شکر 1 گرم
پروتئین 4 گرم
8%
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است. مقادیر روزانه شما بسته به نیاز کالری شما ممکن است بیشتر یا کمتر باشد.
ویتامین سی
0%
اهن
6%
ویتامین B6
0%
منیزیم
0%
کلسیم
2%
ویتامین دی
0%
کوبالامین
0%
ویتامین A
0%
گردو آجیل درختی بومی منطقه مدیترانه است. آنها که توسط رومیان و ایرانیان باستان گرانبها بودند، کالای گرانبهایی بودند که در جاده ابریشم بین چین و اروپا معامله می شد. امروزه گردو در سراسر جهان کشت می شود، اما بیشتر گردویی که در ایالات متحده به فروش می رسد از کالیفرنیا است. می توانید به راحتی آنها را در راهروی پخت هر فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید.
گردو به دلیل خواص سلامتی خود مشهور است. آنها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. نوع اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
انجمن قلب آمریکا گردو را به عنوان یک غذای "سالم برای قلب" معرفی می کند. AHA مطالعه ای را منتشر کرد که در آن اثرات کاهش فشار خون جایگزینی چربی های اشباع شده با روغن گردو را تبلیغ می کرد. آنها به این نتیجه رسیدند که روغن گردو می تواند فشار خون و سطح کلسترول تام را در صورت گنجاندن در یک رژیم غذایی سالم کاهش دهد.


فواید سلامتی
اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان های موجود در گردو می توانند فواید مهمی برای سلامتی داشته باشند. ترکیبات گیاهی موجود در گردو می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی، برخی سرطان ها و زوال عقل را کاهش دهد.
گردو منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است که آن را به یکی از مغذی ترین غذاهایی تبدیل می کند که می توانید در رژیم غذایی خود بگنجانید.
گردو می تواند فواید دیگری برای سلامتی داشته باشد، مانند:
سلامت مغز
تصادفی نیست که گردو شباهت زیادی به مغز انسان دارد. ترکیبات گیاهی موجود در گردو برای کاهش التهاب در مغز و بهبود عملکرد شناختی ثابت شده است.
مطالعات دیگر بررسی کرده اند که چگونه گردو می تواند از مغز در برابر استرس اکسیداتیو (عدم تعادل رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن) که منجر به آلزایمر و سایر اختلالات مغزی می شود، محافظت کند.
سلامت قلب
نشان داده شده است که خوردن یک رژیم غذایی حاوی گردو باعث کاهش سطح کلسترول خون می شود. هم سطح لیپوپروتئین با چگالی کم ("کلسترول بد") و هم لیپوپروتئین با چگالی بالا ("کلسترول خوب") در مردانی که گردو را به مدت چهار هفته به رژیم غذایی خود اضافه کردند کاهش یافت. علاوه بر این، در اکثر این مردان، نسبت کلسترول LDL به HDL نیز کاهش یافت.
تغذیه
گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان است که به کاهش خطر بیماری های جدی مانند فشار خون بالا، سرطان و بیماری آلزایمر کمک می کند.