سیستم های اتوماسیون صنعتی: چرا از آنها استفاده کنیم
نویسنده: آلدو آگوستینلی
در دنیای تحول دیجیتال، سیستم های اتوماسیون نقش مهمی ایفا می کنند، اما آنها چه هستند؟ بیا با هم بفهمیم
سیستم های اتوماسیون صنعتی تقریباً بدون اینکه متوجه شوند بخشی از زندگی روزمره هر فرد است. اما، برای مثال، تا به حال، اتوماسیون محصولات داخلی، به عنوان مثال، ضروری شده است: امروزه، بدون ماشین لباسشویی چگونه زندگی می کنید؟
اما کسانی هم هستند که دیگر نمیتوانند بدون اتوماسیون به کار رفته در وسایل الکترونیکی سرگرمی کار کنند، خانهها به طور فزایندهای پر از وسایل اتوماسیون خانگی میشوند تا خانههای هوشمند بسیار شخصی خود را ایجاد کنند.
تاریخچه مختصر اتوماسیون صنعتی
قرن هفدهم با انقلاب صنعتی پایههای فرآیندهایی را پایهگذاری کرد که پیش از آن حتی قابل تصور نبود. ادموند کارترایت در سال 1785 با اختراع ماشین بافندگی مکانیکی، اولین ایده اتوماسیون را ایجاد کرد. به لطف لوح های چوبی سوراخ دار، امکان تولید پارچه هایی با طرح های یکنواخت وجود داشت.
اما 3 سال بعد، در سال 1788 بود که جیمز وات از روشنگری برخوردار بود که راه را برای این شیوه جدید کار هموار کرد. وات اصل را منتقل کرد. به این ترتیب می توان سرعت موتور بخار لوکوموتیوها را تنظیم کرد. هدف ثابت نگه داشتن سرعت بدون توجه به وزن یدک شده و شیب راه آهن است.
اتوماسیون صنعتی به چه معناست؟
اتوماسیون صنعتی را نباید با مکانیزاسیون اشتباه گرفت که این یک جنبه است اما نه تنها آن. در عوض، بحث جایگزینی یا جایگزینی کار انسان به نفع ماشین هاست.
از انقلاب صنعتی تا اوایل دهه 2000، بسیاری از چیزها و به سرعت تغییر کرده اند. قبلاً از اولین روزهای قرن جدید فهمیده شد که شتاب در زمینه فناوری تقریباً نزدیک است. اتوماسیون کارخانه ها برنامه ریزی و نظارت بر فرآیند تولید را از ابتدا تا انتها تغییر داده است.
همچنین بخوانید: تحول دیجیتال، هر آنچه که باید بدانید
سیستم های اتوماسیون صنعتی: چه هستند


هدف اتوماسیون فرآیندهای تولید صنعتی موارد زیر است:
دخالت انسان را به حداقل ممکن کاهش دهد
ارائه مزایای
برای به دست آوردن این نتایج، اتوماسیون شامل تمام فرآیندها و ابزارهای کاری است که به کارخانه ها اجازه می دهد تا به طور مستقل و کارآمد و با ضریب خطای کم کار کنند.
هر چه سطح اتوماسیون بالاتر باشد، مداخله انسانی کمتری در کنترل فرآیند مورد نیاز است. بدین ترتیب انسان از کارهای خطرناک و سنگین جسمی رهایی می یابد.
اتوماسیون همگام با رشد جمعیت است. زیرا در نتیجه نیاز به کالاهای با کیفیت و در نتیجه تولید انبوه نیز رشد می کند.
از جمله مزایای ارائه شده توسط سیستم های تولید می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عملکرد ثابت در سطح بالا
نرخ کار را به میزان قابل توجهی افزایش داد
کیفیت محصولات را بهبود می بخشد
هزینه های پرسنل را کاهش می دهد
اتوماسیون از تمام فرآیندها و ابزارهای کاری استفاده می کند که امکان عملکرد مستقل نیروگاه ها را فراهم می کند. این بدان معنی است که ماشین ها، لوازم خانگی، ابزار و سایر دستگاه ها بخشی از آن هستند.