سیب و آب سیب در دوران بارداری: فواید و ایمنی
نوشته شده توسط جینا واگوت در نوشیدنی ها، قیمت سیب زرد خشک غذای تازه، پخت و پز خانگی، تولید، میوه و سبزیجات، میان وعده، نوشابه، آبمیوه ها و موارد دیگر
مواد مغذی موجود در سیب و آب سیب می تواند به سلامت شما و همچنین سلامت جنین شما کمک کند. شما می توانید از سیب ها به روش های مختلف لذت ببرید و ما در اینجا به برخی از آنها نگاه خواهیم کرد.
سیب برای خوردن در دوران بارداری بی خطر است و دارای طیف وسیعی از فواید است زیرا حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است. آب سیب همچنین می تواند سالم باشد به شرطی که حاوی قند زیادی نباشد.
برخی از داستان های همسران پیر در مورد سیب وجود دارد که هم به صورت آفلاین و هم به صورت آفلاین انجام شده است، و ما آنها را نیز پاک خواهیم کرد!
پوشش داده شده در این مقاله:
فواید خوردن سیب در دوران بارداری
هوس های سیب و افسانه های جنسیت بارداری
آیا همه انواع سیب برای زنان باردار بی خطر هستند؟
سیب کاستارد در دوران بارداری
آیا سیب های چوبی برای بارداری بی خطر هستند؟
آیا زنان باردار می توانند سیب خرچنگ بخورند؟
ظروف سیب و ایمنی بارداری
آیا آب سیب یک انتخاب سالم برای بارداری است؟
آب سیب و تهوع بارداری / سوزش سر دل
آیا آب سیب می تواند باعث تست بارداری جعلی یا مثبت کاذب شود؟
فواید خوردن سیب در دوران بارداری


سیب یک غذای عالی برای خوردن در دوران بارداری است زیرا حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است.
یک سیب فقط 65 کالری دارد و دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین A، C، E، K و B6 و همچنین فولات، کلسیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم است.
سیب - به خصوص پوست کنده نشده - همچنین منبع عالی فیبر رژیمی است که حاوی 3 گرم است که 12٪ از ارزش روزانه را تشکیل می دهد. فیبر نامحلول به هضم و همچنین متابولیسم سالم کمک می کند (منبع: NutritionData).
کلسیم موجود در سیب برای رشد استخوان های سالم کودک شما بسیار مهم است. علاوه بر این، با مصرف حداقل 1900 میلی گرم کلسیم در روز، می توانید خطر ابتلا به پره اکلامپسی را تا 31 تا 65 درصد کاهش دهید (منبع: JOGI).
سیب همچنین حاوی پکتین است که یک پری بیوتیک است که باکتری های خوب موجود در روده ما را تغذیه می کند. مولکول های پکتین به کلسترول در بدن متصل می شوند، بنابراین می توانند به کاهش کلسترول خون کمک کنند (منبع: JNFH).
ویتامین C موجود در سیب برای سیستم ایمنی مهم است. سیستم ایمنی زنان باردار بیشتر به خطر می افتد، بنابراین ویتامین C جزء مهم هر رژیم غذایی سالم است، به خصوص در دوران بارداری.
مطالعات نشان می دهد که ویتامین C به ویژه در کمک به پیشگیری از عفونت های تنفسی و سیستمیک موثر است (منبع: MDPI).
شاید مهمتر از آن، مطالعاتی وجود دارد که ثابت کرده است خوردن سیب در دوران بارداری می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به خس خس سینه یا آسم یا سایر بیماری های آلرژیک در کودک شما را کاهش دهد (منبع: BMJ).
سیب همچنین حاوی مقادیر کمی آهن است و بنابراین می تواند به کاهش شانس ابتلا به کم خونی در دوران بارداری کمک کند. کم خونی در دوران بارداری با وزن کم هنگام تولد و زایمان زودرس و همچنین کم خونی در نوزادان و کودکان خردسال مرتبط است (منبع: SMJ).
سیب و آب سیب
هوس های سیب و افسانه های جنسیت بارداری
هوس خوردن سیب در دوران بارداری رایج است، اما برخلاف تصور رایج، این (متاسفانه) جنسیت فرزند شما را تعیین نمی کند.
البته حدس زدن خوب است، اما بدانید که این کار را برای سرگرمی انجام می دهید و نه برای دریافت پاسخ قطعی!
در حال حاضر، هیچ مدرک علمی وجود ندارد که نشان دهد هوس خوردن سیب به معنای داشتن پسر یا دختر است. این یک افسانه کاملاً رایج است و در میوه های دیگر مانند پرتقال و لیمو نیز رایج است.
هوس کردن سیب هیچ اشکالی ندارد، البته - پس در دوران بارداری با خیال راحت از آن لذت ببرید - تا زمانی که سیب ابتدا کاملاً شسته شود.
آیا همه انواع سیب برای زنان باردار بی خطر هستند؟
همه انواع سیب های خوراکی برای خوردن در دوران بارداری بی خطر هستند. هزاران گونه وجود دارد که به طور گسترده ای بر اساس رنگ دسته بندی می شوند:
سیب قرمز
سیب سبز
سیب زرد
سایر میوه ها در نام «سیب» هستند اما سیب کلاسیک نیستند. ما این موارد را در زیر به تفصیل بیان کرده ایم:
سیب کاستارد در دوران بارداری
سیب کاستارد که به آن Cherimoya نیز می گویند، میوه های سبز رنگی به شکل مخروط با پوست فلس دار و گوشتی شیرین و خامه ای در داخل هستند و از آمریکای جنوبی می آیند.
این میوه ها اغلب سرد سرو می شوند و با قاشق سرو می شوند تا بتوانید گوشت شیرین آن را بردارید. مزه چریمویا شبیه سایر میوه های استوایی مانند آناناس و موز است.
Cherimoya (یا سیب کاستارد) برای خوردن در دوران بارداری بی خطر است و مانند سیب های معمولی حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مفید است (منبع: WebMD).
آیا سیب های چوبی برای بارداری بی خطر هستند؟
سیب های چوبی نام های دیگری نیز دارند: سیب فیل، میوه بائل، میوه میمون یا میوه کشک.
سیب چوبی میوه ای نیمه گرمسیری است که در هند می روید و پوسته بسیار سختی دارد و به همین دلیل نام آن را می گیرند.
هسته نرم و خمیری است و دارای دانه های کوچک، ترد و خوراکی است. اگرچه سیب های چوبی فواید زیادی برای سلامتی دارند و هزاران سال است که در هند خورده شده اند، اما هیچ مطالعه ای وجود ندارد که بی خطر بودن سیب های چوبی برای خوردن در دوران بارداری را تایید کند.
قبل از خوردن با متخصص بهداشت خود مشورت کنید