اتوماسیون صنعتی. اتوماسیون چیست و چگونه کار می کند؟
 

27 دسامبر 2021
ما می‌توانیم اتوماسیون صنعتی یا اتوماسیون صنعتی را به زبان انگلیسی به‌عنوان استفاده از ماشین‌های الکترومکانیکی رباتیک صنعتی یا سیستم‌های کامپیوتری تعریف کنیم که به‌طور خودکار و مستقل فرآیندهایی را که در یک شرکت اجرا می‌شوند انجام می‌دهند.

اتوماسیون فرآیندها به سیستم های تولید اجازه می دهد تا از طریق فناوری های دیجیتال مختلف کنترل و نظارت شوند.

اتوماسیون صنعتی. اتوماسیون چیست و نمونه هایی از اتوماسیون صنعت رباتیک در سال 2021
اتوماسیون صنعتی چیست؟
منظور از اتوماسیون کاری است که توسط یک اپراتور انسانی انجام می شود و در صنعت 4.0 خودکار می شود و با یک ماشین خودکار، نرم افزار کامپیوتر یا یک ربات جایگزین می شود.

فرآیند اتوماسیون شامل بهبود زمان چرخه، بهره وری، کیفیت فرآیند و رقابت پذیری شرکت است. کار بر روی این جنبه آخر برای شرکت ها بسیار مهم است. جهانی شدن به واردات و صادرات محصولات کمک کرده است و فرآیند اتوماسیون را به عنصری کلیدی و متمایز تبدیل کرده است تا در مقایسه با رقبای شما رقابتی و کارآمد باقی بماند.

6 نمونه از کار ربات های مشارکتی
اگر به رباتیک علاقه مند هستید، باید این پروژه های نوآورانه را بشناسید که فرآیندهای تولید شرکت ها را متحول کرده است (فیلم هایی وجود دارد)

کاتالوگ اینورتر هایتک

6 مثال را ببینید
نمونه هایی از روبات های مشارکتی که در شرکت ها کار می کنند

Image for post
Image for post


نمونه هایی از کار کردن ربات ها


اهداف و کاربرد اتوماسیون فرآیندها
به عنوان مقدمه ای بر اتوماسیون، می توان به این نکته اشاره کرد که هدف اصلی از خودکارسازی فرآیندهای یک شرکت، کارآمدتر شدن با افزایش بهره وری است. همه اینها با حفظ یا بهبود کیفیت محصول انجام می شود.

ربات هایی که یک فرآیند با آنها خودکار می شود
در اتوماسیون صنعتی روش‌های متعددی برای خودکارسازی یک فرآیند با استفاده از روبات‌ها وجود دارد، چه با استفاده از روبات‌های متحرک یا ربات‌های صنعتی. چند نمونه برای شما می گذاریم.

تعریف اتوماسیون صنعتی و شرکت های اتوماسیون صنعتی چیست
ربات های ترسناک

نمونه هایی از اتوماسیون صنعتی و نحوه عملکرد اتوماسیون صنعتی
ربات پالت سازی

اتوماسیون چگونه کار می کند و برای چیست
ربات های مشارکتی

اتوماسیون چیست
روبات های AGV

سیستم تولید خودکار چیست؟
سیستم تولید خودکار به کاری گفته می شود که یک ماشین یا خودکار به تنهایی انجام می دهد، یعنی بدون دخالت انسان، توسط یک برنامه کامپیوتری کنترل می شود.

اگر در مورد اصول اتوماسیون یک ماشین صنعتی صحبت کنیم که وظایف تولید را به یک سیستم خودکار منتقل می کند، می توان آن را عمدتاً به سه بخش اساسی تقسیم کرد که عبارتند از سیستم ماشین محصول:

نرم افزار کنترل و برنامه نویسی

این سیستمی است که از طریق آن می توانیم حرکات و عملکردهای مختلفی را که می خواهیم انجام دهیم، از طریق رایانه برنامه ریزی کنیم.

بخش فرمان

یک ربات قابل برنامه ریزی مرکز یک فناوری برنامه ریزی شده است، زیرا نرم افزار یک کامپیوتر را با مکانیسم ها و اجزای یک ماشین یا ربات متحد می کند. قبل از اتومات ها از رله های الکترومغناطیسی، ماژول های پنوماتیک و کارت های کنترل الکترونیکی استفاده می شد.

بخش عملیاتی

مجموعه ای از عناصر است که به یک ربات یا ماشین اجازه می دهد تا یک کار را انجام دهد. ما عمدتاً در مورد موتورها، سنسورها، سیلندرها و کمپرسورهای پنوماتیک و همچنین تمام تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی آنها صحبت می کنیم.

اتوماسیون صنعتی و رباتیک چگونه کار می کند؟
این به لطف سیستم های کنترل یا اتوماسیون صنعتی که برنامه های کاربردی نرم افزاری در صنعت رباتیک را در خود جای داده اند انجام می شود. هدف پیاده سازی و نگهداری تجهیزات الکترونیکی صنعتی است که داده هایی را که از آنها دریافت می کنند جمع آوری و پردازش می کند:

سنسورها، سلول ها و دوربین ها
فرستنده های میدانی
سیستم های انتقال
فن آوری های مختلفی که می توانید از بینایی مصنوعی، هوش مصنوعی یا حسگرهای مادون قرمز استفاده کنید.
سیستم تولید صنعتی چیست، اتوماسیون فرآیند از طریق سیستم های خودکار و تولید در اتوماسیون و رباتیک صنعتی چیست؟
مزایای اتوماسیون فرآیندهای صنعتی
مزایای بی شماری توسط سیستم های خودکار یک فرآیند تکراری ارائه می شود که از جمله آنها را برجسته می کنیم:

اتوماسیون انعطاف پذیر باعث بهبود کارایی فرآیندهای تولید در هنگام انجام وظایف می شود.
بهبود کیفیت محصول با کاهش میزان خطا و افزایش دقت با چاک ربات.
مدیریت و کنترل لجستیکی مواد، موجودی و عناصر مختلف فرآیند تولید را بهبود می بخشد.