جهان پس از کرونا !
این بحران همه کشورها را تحت تاثیر قرار داده است، تجارتهای بسیاری را ویران کرده است، صدها هزار نفر را کشته است.
حالا سوال این است که از این به بعد چه خواهد شد؟
از آنجا که جهان نگاه به چیزی میکند که دوست دارد اتفاق بیفتد، روشن است که همهگیری این پتانسیل را دارد که در صنایع اختلال ایجاد کند و روند شرایط فرهنگی و اقتصادی را نیز تسریع کند.
روزنامه نگاران POLITICO از دهها نفر از متخصصان و سیاست گذاران سوال کرده اند و بر این باورند که این بیماری همهگیر خواهد شد و جهان باید به صورت زیر تغییر کند:
- اگر بحران کرونا ویروس ادامه یابد تمام ادارات از بین می روند!


بازار املاک و مستغلات تجاری به دلیل بحران کرونا ویروس در معرض آسیب جدی قرار دارد. انتظار نمیرود که بسیاری از کسب و کارها زمانی که این بحران از بین میرود بازگشایی شوند و فضای اداری زیادی باقی بماند. صاحبان کار ممکن است به کارمندان خود اجازه دهند که از خانه کار خود را ادامه دهند و با بهرهگیری از فضاهای کاری انعطافپذیرتر، پول نقد را پسانداز کنند.
Rafal Trzaskowski، شهردار شهر ورشو، گفت: "با ابزارهایی که به کمک کار از راه دور میآیند، مدیران در برخی صنایع کشف کردهاند که چه قدر برای استفاده از آنها آسان است". only Heil، وزیر کار آلمان، پیشنویس قانونی را تهیه میکند که حق دارد حتی پس از بحران به مردم حق کار از راه دور را بدهد.
- رستوران ها ویران می شوند!


به سختی می توان تصور کرد که اروپا در حال بازگشت به فرهنگ غذا خوردن و کافههای روباز نیست. اما حتی وقتی کرونا پایان یافت، تجربه چین نشان میدهد که مردم نسبت به بیرون رفتن از غذا بیمیل هستند.
بنا به گفته آدرین، یکی از اعضای هیات مدیره یک هیات تجاری مهمان، مدتی طول خواهد کشید تا وضعیت رستورانها به حالت قبل از کرونا نزدیک شود.
وی گفت: " آنچه که ما اکنون در بخش خود نیاز داریم، مهمترین چیز است، این است که باید اطمینان حاصل کنیم که مصرف کنندگان مطمئن هستند که رفتن به رستوران امری صحیح است.
در چین، رستورانها که بازگشایی شدهاند باید معیارهای ایمنی بیشتری را معرفی کنند: ماسک برای کارکنان، فاصله کافی بین میزها، و بازرسیهای دمایی. اقدامات مشابهی به زودی در اروپا مطرح خواهد شد که ممکن است آن را برای رستورانها که از بحران فوری برای اجرا استفاده میکنند، دشوار سازد. فاصلهگذاری از رستورانها به طور اجتنابناپذیری به معنی پوششهای کمتر است - و این میتواند برای کشتن بسیاری از تجارتها کافی باشد.
- زنجیرههای تامین مواد غذایی کوتاه می شوند!


یکی از اولین تاثیرات ملموسی که اروپاییها در خارج از بیمارستان شاهد آن بودند، خرید و فروش قفسههای خالی بود که با ترس از کمبود مواجه بودند. بعدا، محدودیتهای مرزی ملی آنها را برای کامیون داران برای حمل کالا در سراسر کشور و برای برداشت فصلی به مزارع برای برداشت فصلی دشوار کردهاست.
برخی معتقدند که بحران باید بازتاب عمیق بر رابطه بین اروپائیان و غذای ما باشد، از چیزی که اکنون تحت نظارت قرار میگیرد و آنچه که ما باید در حال خوردن آن باشیم - به همان خوبی که از آنجا میآید.
The Wojciechowski، کمیسر کشاورزی اروپا، استدلال میکند که یکی از درسهای اصلی این است که اروپا باید محصولات خود را پرورش دهد، بنا بر این به منابع خارجی وابسته است و امنیت غذایی این توده را تقویت میکند.
او در مصاحبهای با POLITICO گفت: " ما باید غذای خود را داشته باشیم، توسط کشاورزان خودمان تولید شود، و ما باید از بازارهای محلی مراقبت کنیم، زنجیرههای تامین را کوتاه کنیم."
- مردم را به عادات غذایی بهتر و سالم تر تشویق کنید.


بحران همچنین رابطه مصرف کنندگان با مواد غذایی خود را تغییر دادهاست. تعطیلی مدارس و تعطیلی رستوران باعث شده تا اروپاییان به آشپزخانه خود فشار بیاورند تا نان و کیک موز و غذای خوشمزه عصرها را بپزد. بسیاری از افراد به جای انتخاب برای خرید در سوپرمارکتها، نزدیکترین خواربار را به آنها انتخاب میکنند.
طبق یک نظرسنجی YouGov که در ابتدای آوریل انجام شد، ۴۲ درصد از مردم بریتانیا گفتهاند که بیش از پیش از بحران غذا ارزش قائلند.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که اکثریت قابلتوجهی میخواستند که حداقل برخی از تغییرات شخصی یا اجتماعی که در طول ماه گذشته تجربه کردهاند را ببینند.
و این داستان ادامه دارد....
لینک مقاله رو برای دوستان اینجا قرار میدم ...