فروش ویژه انواع پاتیل پخت شیر بسیار با کیفیت با قیمت ارزان

دستگاه پاتیل پخت شیر(شیر جوش)

Image for post
Image for post

شیر خام از جمله لبنیاتی است که اگر مدت زیادی در فضای آزاد بماند سریع تمامی میکروب ها و باکتری ها را جذب می کند به همین منظور دامداری ها و مغازه‌های لبنیاتی از دستگاهی با نام پاتیل پخت شیر برای جوشاندن و از بین بردن باکتری های مضر شیر استفاده می کند در زمان های قدیم در زمان گذشته شیر را به صورت مستقیم بر روی حرارت قرار می دادند و با این کار بخشی از شیر تبخیر می شد یا چربی شیر به دیواره ها میچسبید و دیگر نمی شد پنیر و کره هم تولید کرد اما دستگاه های امروزی از جنس بدنه استیل و با عایق بندی دو جداره هستند که جداره اول عایق و جداره دوم برای ریختن و پختن شیر در داخل مخزن استفاده می شود کاربرد دارد پاتیل شیر دارای همزن می باشدکه هنگام پخت، شیر را هم میزند تا چربی های شیر به جداره ها نچسبد 
دیگ پخت شیر در دو نوع تک مخزن و دو مخزن و در اندازه های ۲۰۰ لیتر ۳۰۰  لیتر و ۵۰۰ لیتر و برای مصارف بیشتر حتی یک تن ساخته می شوند و بسته به نوع کاربردشان در انواع مراکز صنعتی، تولیدیهای فراورده شیر ،کارخانجات لبنیاتی و فروشگاههای محصولات دامداری و لبنی استفاده می شود.
 از پاتیل استیل شیر برای گرم کردن آب، پختن حلیم یا سمنو و غیره استفاده می شود یکی از این محصولات این شرکت پاتیل پخت شیر است که از آن بعنوان به جوش آوردن شیر استفاده میشود،که جوشاندن شیر باعث نابودی میکروب ها و مواد آلاینده موجود در شیر می باشد.
این محصول و دستگاه باید در تمام مراکز تولید و توزیع شیر ضرورت دارد که یکی از آنها کارخانه هاو گارگاهای  تولید محصول لبنی و دامداری می باشد.
کاربردپاتیل پخت شیر:حرارت دهی و پخت شیر و بالا بردن دمای شیر و رساندن آن به نقطه جوش می باشد.
شستن مخزنهای استیل پاتیل ها که ضد زنگ هستند در دستگاه های جدید بسیار راحت تر است زیرا دیگر شیر ته نمیگیرد و چربی ها به دیواره نمی‌چسبد .

اجزای تشکیل دهنده دستگاه پاتیل پخت شیر

  • مخزن استیل دو جداره 
  • درب مخزن
  • الکتروموتور
  • پایه ها
  • شیر تخلیه کلاجی
  • همزن 
  • عایق بندی 

 مخزن استیل دو جداره 

مخزن پاتیل پخت شیر که شیر را درون ان ریخته در به ان به طور غیر مستقیم حرارت داده  بصورت دو جداره طراحی شده و جنس آن از استیل خالص می باشد ، زیرا باعث جلوگیری زنگ زدن مخزن دستگاه شده و از دست رفتن کیفیت شیر و همچنین  باعث جلوگیری از اتلاف انرژی و افزایش راندمان حرارتی بین جداره ها  می شود . 

عایق بندی

این دستگاه دارای عایق مناسب از جنس پشم سنگ با دانسیته ی بسیار بالا می باشد ، تا از اتلاف حرارت و انرژی جلوگیری کرده و راندمان حرارتی را افزایش می دهد تا شیر با سرعت بیشتری به جوش بیاید . لازم به ذکر است که این عایق در مابین جداره اول مخزن و دوم ان تعبیه شده است .

درب مخزن

 درب  این محصول نیز ازجنس استیل بوده  و در دارای حالت لولایی طراحی شده است تا به راحتی بتونید ان را باز و بسته کنید ،  این درب مانع از نفوذ گرد و خاک و آلایندگی ها درون شیر شده و کیفیت شیر را حفظ می کند . 

الکتروموتور

 دراین دستگاه  دارای موتوی گیریبکسی است که این موتور با استفاده از برق تک فاز یا سه فازفعالیت می کند و دارای گیریبکس می باشد . موتور این دستگاه درقسمت فوقانی ان قرار گرفته استو باعث به گردش درآوردن  همزن و خرخش پی در پی شیرمی شود تا از چسبیدن شیر با مخزن دستگاه جلوگیری کند . 

پایه ها

این محصول  مجهز به پایه هایی از جنس فلزی مقاوم میباشد که استفاده از دستگاه را آسان نموده . بدین صورت که به اسانی قابل جابه جایی میباشد و به راحتی می توانید ان را از محلی به محل دیگر حمل کرده و جابه جا کنید . 

شیر تخلیه 

این محصول مجهز است به یک شیر تخلیه ، که با استفاده از ان میتوانید  شیرپخته شده داخل مخزن را به اسانی تخیله کرده ، و همچنین بعد از اتمام شست وشو مخزن میتوانید اب داخل مخزن را به راحتی از طریق این شیر تخلیه کنید . 

  •  

این محصول دارای همزنی از جنس استیل ضد زنگ می باشد که با استفاده شیر به طور مستمر در حال چرخش و هم خوردن می باشد و این امر باعث جلوگیری از ته گرفتن و چسبیدن ان به دیواره و ته مخزن می شود .

نحوه عملکرد پاتیل پخت شیر

 ابتدا مخزن  دستگاه را را شستشو داده تا از گونه الودگی پاکسازی شود سپس شیر خام را داخل مخزن ریخته  ، و با زدن دکمه استارت عملیات گرمایشی دستگاه آغاز می شود . حال  زمانی که شیر به نقطه جوش می رسد ، موتور به گردش درآمده و شیر را به صورت مداوم  و به طور دورانی هم می زند . بعد از اتمام این عملیات فرایند خنک سازی انجام میشود تا حرارت شیر را کاسته و شیر را خنک کند و در نهایت با باز کردن شیر تخلیه می توانید شیر پاستوره را تخلیه کرده و از ان برای تولید لبنیات از جمله ماست ، دوغ ، .... استفاده شود.

پاتیل پخت شیر در صنایع برودتی دی مارکت در چه لیتراژی قابل سفارش می باشد؟

  • ۱۰۰ لیتری
  • ۲۰۰ لیتری
  • ۳۰۰ لیتری
  • ۵۰۰ لیتری

شیر درون پاتیل چگونه خنک سازی می شود؟

از یک برج خنک کننده یا مبدل حرارتی استفاده می شود بعد از حرارت دادن به شیر به کمک آب شهری یا پلیت هوا دمای شیر به سرعت پایین می آید و میکرو ارگانیسم های مضر داخل شیر از بین می رود و به اصطلاح شیر پاستوریزه می شود که برای تهیه ماست و پنیر مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: