سئو سایت فروشگاهی، هزینه سئو سایت فروشگاهی
سئو سایت فروشگاهی، هزینه سئو سایت فروشگاهی
احتمالا شما هم جز افرادی هستید که برای افزایش درآمد خود، اقدام به طراحی سایت فروشگاهی کردید. اما بعد از مدتی، به خاطر نداشتن بازدید و فروش کم، ناامید شده و تصمیم به رها کردن سایتتان گرفتهاید.
اما دست نگه دارید! اجازه دهید مشکل را بررسی کنیم و راه حل را به شما بگوییم.
درست است که طراحی سایت و حضور در فضای آنلاین، موجب افزایش فروش میشود. اما تنها راهاندازی سایت کافی نیست. بلکه بعد از این مرحله، باید اقدام به سئو سایت فروشگاهی نمایید.
ممکن است اولین باری باشد که این مطلب را میشنوید، شاید هم نه! اما به هر صورت، اگر دنبال راهکاری برای افزایش بازدید سایت خود و درآمد بیشتر هستید، این مطلب مخصوص شما است. با مطالعه این مقاله، میتوانید راهکار مناسبی برای حل مشکلات سایت خود بیابید.
سئو چیست؟
سئو یا “SEO”، به معنای بهینه کردن سایت برای موتورهای جستجو است. این، یعنی اینکه سایت شما بعد از از ساخت و راهاندازی، باید در نتایج جستجوی کاربران در گوگل دیده شود.
در غیر اینصورت اگر دیده نشوید، چگونه قرار است فروش داشته باشید؟
وقتی تکنیکهای سئو روی سایتی اجرا نشود، کاربر اصلا از وجود سایت شما با خبر نمیشود. به همین دلیل است که شما بعد از طراحی سایت فروشگاهی خود، نتوانستهاید فروش داشته باشید.
نکتهی مهمی که در سئو سایت وجود دارد، این است که اجرای تکنیکها باید به گونهای باشد که سایت را در صفحه اول گوگل نمایش دهد.
تنها در این صورت است که پرداخت هزینه سئو سایت، بهصرفه بوده و منجر به افزایش درآمدتان میشود.
بنابراین هدف نهایی از “SEO”، حضور سایت در صفحه اول گوگل است.
مزایای آموزش سئو سایت فروشگاهی چیست؟
همانطور که اشاره کردیم، بزرگترین مشکلی که اکثر صاحبان سایت، بعد از طراحی سایت با آن روبرو میشوند، این است که برخلاف انتظارشان، اصلا بازدید کنندهای ندارند. در ادامه بیان کردیم که راه حل این مشکل، انجام تکنیکهای “SEO” روی سایت است.
در ادامه، به طور کامل در رابطه با مزایای سئو سایت فروشگاهی صحبت میکنیم و سپس روشهای اجرای این تکنیکها را در تیم را به شما توضیح میدهیم. همراه ما باشید.
آمارها چه میگویند؟
طبق دادههای منتشر شده جهانی، بیش از ۴ میلیارد کاربر در اینترنت وجود دارد. از این میان، ۴۳ درصد از کاربران قبل از هر خریدی، برای آشنایی و بررسی محصولات به شبکههای اجتماعی و سایتهای فروشگاهی سر میزنند.
از طرفی، ۷۵ درصد کاربران فقط نتایج صفحه اول گوگل را میبینند و به صفحات دوم به بعد اصلا سر نمیزنند.
به همین دلیل، امروزه سایتهایی مانند دیجی کالا، به خاطر سئو سایت فروشگاهی خود، توانسته برای برند خود اعتمادسازی کرده و همواره در رتبه اول نتایج گوگل حضور دارد.
از طرفی، دلایلی چون افزایش استفاده از گوشیهای هوشمند، امکان پرداخت امن، دسترسی به اطلاعات کامل محصول، راحتی خرید آنلاین و غیره موجب رشد فروشگاههای اینترنتی و افزایش میزان خرید آنلاین شده است.
میلیونها نفر در اوایل سال 2020 برای مهار شیوع ویروس کرونا (COVID-19) مجبور شدند در خانه بمانند. این پاندمیک، عادات خرید را تغییر داد و تاثیر فراوانی روی افزایش میزان خرید آنلاین داشت.
عکس زیر به خوبی گفتههای ما را ثابت میکند. همانطور که میبینید، میزان فروش آنلاین، از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۰۲۱ ، با یک شیب تند رشد صعودی داشته است و پیشبینی میشود تا انتهای ۲۰۲۴ به بیش از ۶ بیلیون دلار آمریکا برسد.