کاربرد و انواع چراغ خیابانی

چراغ خیابانی از ضروری‌ترین ادوات روشنایی در شهر سازی و جاده سازی، روشنایی معابر، پارک‌ها و به طور کلی روشنایی فضای باز است. یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از چراغ خیابانی ایجاد نور کافی برای دیدن مکان‌های مختلف و ایجاد امنیت است. روشنایی خیابان‌ها علاوه بر ایجاد امنیت، احتمال وقوع بسیاری از خطرات مانند تصادفات جاده‌ای را نیز کاهش می‌دهد.

Image for post
Image for post

چراغ خیابانی ال‌ای‌دی نسبت به چراغ‌های نسل‌های قدیمی‌تر مزایای بسیار زیادی مانند مصرف انرژی کمتر، کیفیت نوری بالاتر، طول عمر بیشتر و بسیار مزایای دیگر دارد، همین مزایای چراغ خیابانی LED باعث شده تا در طراحی مدرن روشنایی در همه‌ جای دنیا محبوبیت بسیار زیادی داشته باشد.

در واقع مدیران در بخش‌های مختلف خدماتی و شهرسازی با خرید چراغ خیابانی ال ای دی در توان‌های مختلف هم به کاهش هزینه‌ها و مصرف انرژی و هم به بهبود کیفیت روشنایی و خدمات شهری کمک می‌کنند.

چراغ خیابانی ال‌ای‌دی بر اساس فاکتورهای مختلفی دسته بندی می‌شود. یکی از انواع چراغ‌های خیابانی، چراغ خیابانی لاک پشتی است که در آن قاب و محفظه و سایر تجهیزات چراغ به صورت مجزا فروخته می‌شود اما ما در اینجا به  بررسی انواع چراغ های خیابانی‌ای پرداخته‌ایم که تمام تجهیزات چراغ مانند چیپ، ترانس و غیره به صورت یکپارچه در داخل چراغ تعبیه شده است.

Image for post
Image for post

چراغ‌های خیابانی از لحاظ توان مصرفی انواع بسیار متنوعی از 30 وات تا حتی گاهی اوقات 600 و یا 700 وات دارند که بر اساس نیاز پروژه و کاربرد می‌توان از هر کدام از انواع چراغ‌های خیابانی استفاده کرد.

البته چراغ‌های خیابانی به غیر از توان مصرفی از لحاظ ماژولار و غیر ماژولار بودن نیز تقسیم بندی می‌شوند. در چراغ خیابانی ماژولار شما می‌توانید در صورت نیاز به راحتی با اضافه کردن یک ماژول توان مصرفی چراغ را افزایش دهید.

شما می‌توانید با مشاوره رایگان کارشناسان و مهندسین فنی اکووات با انواع و کاربرد هرکدام از چراغ‌های خیابانی آشنا شوید.