چرا وردپرس روز به روز محبوب‌تر می‌شود؟

تأثیر و محبوبیت وردپرس در دنیای دیجیتال امروز غیرقابل‌انکار است، اما چرا؟ چه چیزی این سیستم مدیریت محتوا را برای بیشتر صاحبان وب‌سایت به یک انتخاب ایده‌آل تبدیل کرده است؟ اگر این سؤالات به ذهن شما هم رسیده‌اند، جای مناسبی را برای رسیدن به پاسخ آن‌ها پیدا کرده‌اید.

وردپرس محبوب طراحان سایت
وردپرس محبوب طراحان سایت
وردپرس محبوب طراحان سایت

در این مقاله، مهم‌ترین دلایلی که چرا باید از Wordpress  استفاده کنید و نکات مهم در رابطه با آموزش وردپرس را به اشتراک می‌گذاریم. پس اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که می‌خواهید درباره این سیستم مدیریت محتوا بیشتر بدانید، با ما همراه باشید.

 

10 دلیل برای محبوب بودن وردپرس

یکی از رایج‌ترین تصورات غلط در مورد این پلتفرم این است که تنها یک پلتفرم وبلاگ نویسی است؛ اما این سیستم مدیریت محتوا چیزی فراتر از این تعریف است. در حالی که Wordpress در ابتدا به عنوان یک ابزار وبلاگ نویسی شناخته شد، اکنون به یک سازنده وب سایت قدرتمند و یک سیستم مدیریت محتوای قوی (CMS) تبدیل شده است.

مهم‌ترین نکته در مورد Wordpress  این است که استفاده از آن آسان و به اندازه کافی انعطاف‌پذیر است تا انواع مختلف وب سایت‌ها را با آن بسازید. به همین علت نیز آموزش وردپرس رواج چشمگیری پیدا کرده است و تعداد زیادی از افراد به یادگیری آن علاقه‌مند شده‌اند. دارکوب یکی از ارائه‌دهندگان آموزش وردپرس به صورت تخصصی است که دوره‌های آنلاین آموزش وردپرس را با قیمتی مناسب در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

طبق یک نظرسنجی جدید، این پلتفرم 43 درصد از تمام وب سایت‌های اینترنت را شامل می‌شود. به دلیل ویژگی‌های قوی این پلتفرم، بسیاری از برندهای برتر از آن برای تقویت وب سایت‌های خود استفاده می‌کنند. اجازه بدهید نگاهی به این موضوع بیندازیم که چرا باید از Wordpress  برای ساخت وب سایت خود استفاده کنید.

 

1. رایگان است

اول از همه، دانلود و نصب نرم افزار اصلی Wordpress  در وب سایت شما رایگان است که همین ویژگی یکی از دلایل اصلی محبوبیت آن به شمار می‌رود. واضح است که فقط نرم افزار اصلی رایگان است و استفاده از هر تم یا افزونه‌ای که شما در این پلتفرم نصب می‌کنید، ممکن است هزینه‌ای هر چند ناچیز را در بر داشته باشد.

با این حال، این پلتفرم به شما این امکان را می‌دهد تا یک وب سایت حرفه‌ای شکیل بسازید و برای سایر نیازهای ضروری کسب و کار خود صرفه جویی کنید.

 

2. یک پلتفرم متن باز است

Wordpress یک منبع باز است؛ به این معنی که سازندگان آن، می‌توانند کد منبع نرم افزار را به صورت رایگان در دسترس دیگران قرار دهند تا از آن برای مقاصد دیگر از جمله اهداف تجاری یا حتی در جریان آموزش وردپرس، تغییر داده و تطبیق دهند. این قابلیت اجازه می‌دهد تا تعداد زیادی از مشترکین این سیستم مدیریت محتوا به‌مرورزمان و در طی چند سال رشد کنند.

هدف نهایی این مشترکین، نوآوری مداوم در این سیستم از طریق بهبود نرم افزارهای اصلی و توسعه نرم افزارهای جانبی مانند تم‌ها و افزونه‌ها است. این موضوع در زمان یادگیری و آموزش وردپرس باید در نظر گرفته شود.

 

3. تقریباً برای همه چیز یک افزونه وجود دارد

افزونه‌های Wordpress قسمت‌هایی از نرم افزار هستند که عملکرد وب سایت شما را افزایش می‌دهند. انواع مختلفی از پلاگین‌ها وجود دارند که برای پاسخگویی به طیف گسترده‌ای از نیازها طراحی شده‌اند؛ از سازنده صفحه تا فرم‌های تماس.

افزونه‌ها ممکن است رایگان یا پولی باشند. باوجود اینکه بسیاری از افزونه‌های رایگان کار شما را انجام می‌دهند، اما برخی از افزونه‌های پولی وجود دارند که ممکن است ارزش سرمایه‌گذاری بیشتری داشته باشند. نمی‌دانید از کجا شروع کنید؟ با آموزش وردپرس به جواب بسیاری از سؤالات خود می‌رسید.

یکی از بهترین راه‌ها برای ارزیابی کیفیت یک افزونه، جستجوی آن در مخزن افزونه این سیستم مدیریت محتوا است. همه کاربران این سیستم به پورتال پلاگین‌های در حال گسترش دسترسی دارند که برخی از آنها رایگان و برخی دیگر هزینه‌بر هستند.

 

4. بهترین پلتفرم وبلاگ نویسی در تجارت است

همان طور که احتمالاً می‌دانید، این پلتفرم در سال 2003 به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی شروع به کار کرد و هنوز هم بعد از گذشت حدود 17 سال بهترین گزینه است. درست است، Wordpress سهم خود را از رقبای خود در این عرصه تصاحب کرده است.

با این سیستم می‌توانید یک وبلاگ ساده تک نویسنده بسازید که با محتوای منظم منتشر شده آپدیت می‌شود یا حتی می‌توانید تا آنجا پیش بروید که یک مجله آنلاین کامل با پست‌های زمان‌بندی‌شده، نویسنده‌های متعدد و ویراستاران ایجاد کنید. پس از آپلود، می‌توانید پیش‌نمایش محتوای خود را مشاهده کرده و بدون نیاز به دانش و تجربه کدنویسی، آن را ویرایش کنید.

 

5.  سئو را در اولویت قرار می‌دهد

برای هر مدیر سایت، بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) باید بخشی ضروری از استراتژی بازاریابی وب سایت باشد. چرا؟ چون وقتی این کار به درستی انجام شود، سئو برای افزایش رتبه بندی نتایج جستجوی سایت شما کار می‌کند و همچنین تعیین می‌کند که آیا مخاطبان هدف، سایت شما را پیدا می‌کنند یا خیر. بسیاری از پلتفرم‌های ساخت وب سایت، اجرای استراتژی‌های جامع و مؤثر سئو را برای کاربران دشوار می‌کنند.

خوشبختانه در مورد Wordpress این طور نیست؛ این سیستم مدیریت محتوا به دلایل زیادی بهترین CMS را دارد و قابلیت سئو آن بسیار بالا است. این پلتفرم، سئو را برای همه کاربران از طریق طیف گسترده‌ای از پلاگین‌ها و با اجازه دادن به ورودی شما در مواردی مانند ایجاد پیوندهای دائمی جذاب، مدیریت ابر داده، بهینه سازی رسانه و امکان ادغام سایر ابزارهای مدیریت نرم افزار سئو آسان می‌کند.

 

6. وب سایت‌های وردپرسی با شما رشد می‌کنند

اگر به تجارت خود به عنوان یک گیاه نگاه کنید که همیشه در حال رشد است، پس باید وب سایت خود را به عنوان گلدانی که این گیاه در آن زندگی می‌کند، در نظر بگیرید. همان طور که یک گیاه رشد می‌کند، ممکن است متوجه شوید که به گلدان بزرگ‌تری نیاز دارید. راه اندازی کسب و کار با یک وب سایت وردپرسی هم به این شکل است.

می‌پرسید چگونه؟ هنگام ساخت یک وب سایت، سه مسیر اصلی وجود دارد که می‌توانید انتخاب کنید: DIY، قالب و سفارشی. Wordpress به شما این امکان را می‌دهد که هر سه نوع وب سایت را ایجاد کنید؛ بنابراین هرگز نیازی به پرش از یک پلتفرم به یک پلتفرم دیگر و شروع مجدد کسب و کار خود را ندارید.

ضمنا قالب های وردپرسی هم به راحتی یافت می شوند و هم طراحی آنها از پایه بسیار راحت تر از بقیه CMSهاست.

 

7. توسط یک صنعت عظیم پشتیبانی می‌شود

این واقعیت که هر کسی می‌تواند از کد منبع نرم افزار اصلی Wordpress برای یادگیری، ایجاد و نوآوری استفاده کند، منجر به محبوبیت هر چه بیشتر آن شده است. همچنین این آزادی باعث شده تا یک جامعه عظیم شکل بگیرد.

هیچ مانعی برای دسترسی به این نرم‌افزار وجود ندارد و کاربران آن، وبلاگ‌ها، انجمن‌ها، کلاس‌های آنلاین، وبینارها و حتی کتاب‌هایی را ایجاد کرده‌اند که دقیقاً نشان می‌دهد چگونه می‌توانید بیشترین بهره را از این پلتفرم ببرید. با کمی صرف زمان و تماشای برخی از آموزش‌های بی شماری که به صورت آنلاین در دسترس هستند، هر کسی می‌تواند Wordpress  را یاد بگیرد و از آن لذت ببرد.

 

8. مدیریت محتوا در آن ساده است

با این سیستم مدیریت محتوا نیازی نیست که در مورد نداشتن تجربه کدنویسی و دانش فنی ساخت وب سایت استرس داشته باشید. این پلتفرم به طور خاص طراحی شده است تا به کسانی که توسعه دهنده متخصص وب نیستند هم قدرت مدیریت کارهای روزانه یک وب سایت را بدهد.

به همین دلیل است که طراحی وبسایت با وردپرس در بین همه افراد، از وبلاگ‌نویسان حرفه‌ای گرفته تا تیم‌های بازاریابی شرکتی بسیار محبوب شده است. همه کسانی که از این پلتفرم استفاده می‌کنند می‌توانند وب‌سایت خود را به تنهایی اجرا کنند و تنها زمانی که نیاز به افزودن یک ویژگی جدید یا اصلاح چیزی داشته باشند، با یک توسعه‌دهنده تماس بگیرند.

 

9. همه چیز در کنترل شماست

بیشتر رقبای Wordpress منبع باز نیستند و اگر چه پلتفرم مناسبی برای میزبانی سایت شما به شمار می‌روند، اما محدودیت‌هایی نیز برای انعطاف پذیری دیگر پلتفرم‌های رقیب وجود دارند؛ این محدودیت‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

  1. کد به طور کامل در دسترس نیست و همین امر اجرای تنظیمات را با چالش مواجه می‌کند. بدتر از همه، زبان برنامه نویسی دیگر پلتفرم‌ها اغلب منحصر به همان پلتفرم است؛ به این معنی که اگر در دسترس باشد، معمولاً بعید است که در مورد نحوه عملکرد آن اطلاعات کافی داشته باشید. در نهایت مجبور خواهید شد یک توسعه دهنده تخصصی استخدام کنید تا شرایط را برای شما تغییر دهد.
  2. عملکرد تجارت الکترونیک آن‌ها داخلی است و نمی‌توان آن را از طریق افزونه‌ها گسترش داد.
  3. محتوای شما متعلق به شما نیست؛ ممکن است خودتان آن را ایجاد کرده باشید، اما پس از انتشار، بخشی از سایتی می‌شود که در آن میزبان شده است. به این معنی که اگر اشتراک خود را قطع کنید، تمام فایل‌ها و صفحات شما از بین می‌روند یا در اختیار پلتفرم قرار می‌گیرند تا زمانی که تصمیم به راه‌اندازی مجدد اشتراک خود بگیرید.

خبر عالی این است که وردپرس به شما کنترل کامل هر چیزی که مربوط به وب سایت است را می‌دهد. انتقال فایل‌های سایت به آسانی انجام می‌شود. فروشگاه آنلاین خود را بسازید و گسترش دهید. تقریباً هر کاری را که نیاز دارید با این سیستم می‌توانید انجام دهید.

 

10. از بسیاری از فرمت‌های رسانه‌ای پشتیبانی می‌کند

یک جستجوی سریع در گوگل، لیست گسترده‌ای از تمام قالب‌های رسانه‌ای پشتیبانی شده توسط Wordpress را به شما نشان می‌دهد. اما در حال حاضر، حداقل می‌توانید مطمئن باشید که انواع رسانه‌های اصلی و فرمت‌های مختلف آنها پوشش داده شده است:

  1. تصاویر (jpeg , png)
  2. اسناد (pdf،doc، pptx)
  3. صوتی و تصویری (mp3، mp4، m4a، mov، wmv و avi)

 

چه نوع وب سایت‌هایی را می‌توان با وردپرس ایجاد کرد؟

این سیستم مدیریت محتوا را می‌توان به روش‌های مختلفی استفاده کرد، از وب سایت‌های ساده گرفته تا بازارهای تجارت الکترونیک و هر چیز دیگری در این زمینه. موارد زیر تنها چند نمونه از انواع وب سایت‌هایی است که می‌توانید با Wordpress ایجاد کنید.

  1. راه اندازی یک وبلاگ ساده
  2. ساخت یک وب سایت تجاری
  3. راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی
  4. ساخت یک وب سایت عضویت
  5. فروش دوره‌های مختلف آنلاین

 

آموزش وردپرس را با دارکوب تجربه کنید

مجموعه ما با آموزش‌های آنلاین و باکیفیتی که به کاربران ارائه می‌دهد، آن‌ها را برای ورود به دنیای دیجیتال و شروع یک کسب ‌و کار پردرآمد یاری می‌کند. این آموزش‌ها کاملاً تخصصی هستند و توسط کارشناسان حوزه مورد نظر ارائه می‌شوند. آموزش وردپرس هم یکی از این دوره‌های آموزشی مجموعه دارکوب است که به تعداد زیادی از افراد برای ورود به این عرضه کمک کرده است.

آموزش وردپرس دارکوب به صورت آنلاین و با قیمتی بسیار مناسب (تا نبینید باورتون نمیشه!) در دسترس است. قابل توجه است که شرکت در دوره‌های آموزشی دارکوب برای همه امکان‌پذیر است.

پس اگر از کدنویسی چیزی نمی‌دانید و به دنیای Wordpress علاقه‌مند هستید، نگران نباشید. شرکت در دوره‌های آموزشی ما برای عموم آزاد است. پس تا دیر نشده، در دوره آموزش وردپرس ثبت نام کنید.

 

کلام آخر

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای محبوب است که کاربرد آن در دنیای امروز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند. بسیاری از وب سایت‌های موجود در دنیا از این پلتفرم برای راه‌اندازی و توسعه بهره می‌برند.

به همین دلیل است که یادگیری آن نیز متداول شده است. اگر شما هم به این سیستم علاقه دارید، با شرکت در دوره آموزش وردپرس می‌توانید به این مهم دست پیدا کنید و یک توسعه دهنده حرفه‌ای شوید.