مضرات ایزوتیازولین چیست؟

مضرات ایزوتیازولین
مضرات ایزوتیازولین
مضرات ایزوتیازولین

مضرات ایزوتیازولین چیست؟ ایزوتیازولین چیست؟ ایزوتیازولین ها مواد نگهدارنده رایج در رنگ های آب، لوازم آرایشی، محصولات پاک کننده و سایر کالاهای مصرفی در ایالات متحده و سایر کشورها هستند. ایزوتیازولین یک هتروسیکل حاوی گوگرد، یک ترکیب شیمیایی است که مربوط به ایزوتیازول است. این ماده برای اولین بار در دهه 1960 کشف شد، زمانی که با بسیاری از هتروسیکل های ساده دیگر مقایسه شد.

 

فعالیت بیوسیدال ایزوتیازولین توسط یک پیوند N-S فعال در ایزوتیازولینون ها انجام می شود که با نوکلئوفیل های سلولی تعامل دارند. ترکیبات زیر اعضای خانواده ایزوتیازولین هستند: بنزو ایزو تیازولین (BIT)، متیل کلرو ایزوتیازولینون (MCI) واکتی ایزوتیازولینون (OIT) چند نمونه هستند. خواص ایزوتیازولین در جدول زیر ارائه شده است.

ویژگی های ایزوتیازولین

به دلیل پایداری و اثربخشی متفاوت، ایزوتیازولین ها اغلب در فرمولاسیون استفاده می شوند. به عنوان مثال، MCI/MI در برابر طیف وسیعی از باکتری ها، جلبک ها و قارچ ها موثر است. اگرچه BIT اهداف کمتری دارد، اما برای نگهداری طولانی مدت مفید است. به منظور حفظ محصولات، بسیاری از آنها حاوی ترکیبات ایزوتیازولین مانند MI و BIT هستند. مهمترین کاربرد میکس ایزوتیازولین با برند کتون در لوازم بهداشتی می باشد.

  • فرمول شیمیایی ایزو تیازولین C3H3NOS
  • دانسیته در دمای 25 درجه سانتی گراد 0.990 تا 1.100
  • حلالیت در آب کاملا محلول در آب
  • جرم مولکولی 101.127 g/mol

سنتز

سنتز روش های مختلفی برای سنتز این ترکیب پیشنهاد شده است. ایزوتیازولین معمولاً به صورت صنعتی با بستن حلقه با مشتقات 3- سولفانیل پروپانامید تولید می شود. برای ساخت اینها از اسید اکریلیک و برای ساختن آنها از اسید 3 مرکاپتوپروپیونیک استفاده می شود. گروه تیول در حین بسته شدن حلقه به یک گروه واکنشی تبدیل می شود و سپس مرکز نیتروژن توسط هسته دوست ها مورد حمله قرار می گیرد. خرید ایزوتیازولین را می توانید از سایت های معتبر شیمی انجام دهید.

 

3-سولفانیل پروپانامید معمولاً در این فرآیند کلر می شود یا به گونه های دی سولفید مربوطه اکسید می شود. حلقه ایزوتیازولیدین میانی تحت این شرایط اکسید می شود تا محصول مورد نظر حاصل شود.

مضرات ایروتیازولین

معایب ایزوتیازولین دارای معایبی است، از جمله اینکه می توان از آن برای مصارف مختلفی استفاده کرد و با حفظ خواص محصولات، ماندگاری آنها را افزایش داد. طبیعتاً تماس مستقیم با این محصول مکرراً معایب آن را آشکار می کند. به عنوان مثال، شما نباید آن را بو کنید یا آن را لمس کنید زیرا برای چشم ها و پوست بسیار تحریک کننده است و می تواند باعث ایجاد انواع آلرژی شود. اگر هر یک از این علائم را تجربه کردید، باید فورا به پزشک مراجعه کنید. علاوه بر این، اگر این محصول به طور ناخواسته بلعیده شود، مشکلات و تلفات زیادی را در پی خواهد داشت، بنابراین در هنگام استفاده باید نکات ایمنی را رعایت کرد. یکی از تعهداتی که باید سعی کنید به آن پایبند باشید، استفاده از عینک و دستکش مخصوص در هنگام استفاده از این محصولات است.

کاربردهای ایزوتیازولین

این محصول با وجود خاصیت ضدعفونی کنندگی نباید در آب آشامیدنی استفاده شود. یعنی تعیین کاربرد آن مستلزم سنجیدن تعدادی از عوامل است تا اطمینان حاصل شود که مزیت اصلی آن در سناریوهای مختلف مشهود است. به عنوان مثال، با وجود اینکه امکان استفاده از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی وجود دارد، باید مقدار مشخصی از آن استفاده شود. در غیر این صورت به پوست و سایرین آسیب می رساند. زیرا همانطور که قبلا گفته شد این ماده باعث ایجاد حساسیت می شود و در تحریک پوست و چشم فوق العاده موثر است.

کاربرد ایزوتیازولین در تصفیه آب

دلیل اصلی استفاده از این محصول ایمن نگه داشتن مواد از میکروب ها و باکتری ها قبل از تمام شدن آنهاست. این محصول بیشتر در موارد بهداشتی و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد که رعایت بهداشت یک عامل مهم است. بدیهی است ساخت بیوساید که در صنعت آب کاربرد فراوانی دارد، یکی از مهمترین مصارف این محصول است. ایزوتیازولین به طور کلی دارای تعدادی از خواص، از جمله مقاومت در برابر ترکیبات آلی و معدنی، سهولت دستکاری مایع، اثربخشی در غلظت های پایین و غیره است. نمونه هایی از این کیفیت ها و خواص هستند.

 

باید توجه داشته باشید که استفاده از ایزوتیازولین در تمام موارد ذکر شده بیهوده است و این محصول به دلیل مشتقات آن بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. ایزوتیازولینون، متیل ایزوتیازولینون (MI)، متیل کلرو ایزوتیازولینون (MCI)، بنزو ایزوتیازولینون (BIT) و اکتیلیزوتیازولینون (OIT) برخی از مشتقات آن هستند.

 

جلبک ها و باکتری ها با تجزیه پروتئین ها و تولید رادیکال های آزاد از مصرف این ترکیبات جلوگیری می کنند. معمولاً دو مرحله برای این مکانیسم وجود دارد. مرحله سریع و مرحله تخریب سلولی که طی آن باکتری ها رشد و تنفس کامل را متوقف می کنند. در نتیجه، باکتری ها را می توان برای جلوگیری از گسترش آنها کنترل کرد. این ماده به دلیل تقاضای زیاد در بازار موجود است. بنابراین، هنگام خرید آن، باید ملاحظات مربوط به کیفیت را در نظر گرفت. برای خرید ایزوتیازولین به لینک زیر مراجعه کنید:

https://chemibazar.com/isothiazoline/

 

ایزوتیازولین یک نگهدارنده ضد میکروبی است که اغلب برای کنترل جلبک ها، قارچ ها و باکتری ها استفاده می شود. موارد مصرف آن عبارتند از: با توجه به اینکه این محلول ها به عنوان محل رشد باکتری ها عمل می کنند، این ماده عمدتاً در محلول های مبتنی بر آب استفاده می شود. کرم ضد آفتاب، ضدعفونی کننده دست، شامپو، لوازم آرایشی، لوسیون و سایر محصولات حاوی ایزوتیازولین امروزه در بازار یافت می شود. از این رو، ایزوتیازولین برای جلوگیری از خراب شدن فعالیت میکروبی محصول قبل از تاریخ انقضا استفاده می شود. بهترین راه برای حفظ ایمنی مصرف‌کننده، طراحی محصولاتی است که فعالیت میکروبی را مهار می‌کنند، زیرا برخی از آلودگی‌های میکروبی می‌تواند باعث مشکلات جدی سلامتی شود.

نیست.

 

استفاده از ایزوتیازولین در تصفیه آب این محصول دارای خواص ضد میکروبی است زیرا پیوند بین جلبک و باکتری را می شکند، بنابراین می توان از آن برای تمیز کردن آب استفاده کرد. این امر با استفاده از ترکیبی از مشتقات آن، مانند کلرومتیل ایزوتیازولینون ها (CMIT) و متیل ایزوتیازولینون ها (MIT) انجام می شود.

ایمنی ایزوتیازولین

ایمنی ایزوتیازولین طبق گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، متیل کلرو ایزوتیازولین یک ماده شیمیایی است که به عنوان یک آلرژن در نظر گرفته می شود. می تواند باعث سوختگی شیمیایی و تحریک پوست و غشاء در غلظت های بالا شود. با این حال، استفاده امروزی از این ترکیب در محصولات بهداشتی کنترل شده و محدود شده است تا خطری برای زندگی انسان ایجاد نشود. قبل از استفاده از مواد شوینده و آرایشی، افرادی که سابقه حساسیت دارند باید برچسب محصول را مطالعه کرده و مراقب باشند که ایزوتیازولین وجود داشته باشد. در صورت استنشاق، این محصول می تواند سیستم تنفسی را تحریک کند و در صورت استفاده روی پوست باعث واکنش های آلرژیک شود. همچنین وقتی روی پوست استفاده شود بسیار سمی است.