: نوشتن برنامه  درسی به طور دقیق چگونه است؟

یک برنامه درسی مناسب می تواند ضامن موفقیت باشد، حتی اگر بسیاری از آنچه ما فکر می کنیم دشوار باشد.

نه تنها باید اولویت دروس را برنامه ریزی کنید، بلکه باید به طرز صریح عمل کنید که شما مسئولیت های دیگر خود را نسبت به خانواده و دوستان خود نادیده نگیرید. برای مشاوره برنامه ریزی درسی به پاسخ با ما مراجعه کنید.

و نیازی نیست که سرگرمی خود را به همین ترتیب ترک کنید.

در نهایت، با اندکی تفکر و کمی فعالیت بیشتر، شما برای انجام یک برنامه درسی مناسب و دستیابی به اهداف آموزشی خود دچار مشکل نخواهید شد.

همراه با این مقاله گام به گام به نحوه برنامه ریزی و یادگیری با انرژی و زمان مناسب برای دستیابی به تمام اهداف مطالعه خود بپردازید.

چگونه برنامه ریزی یک دوره؛ راهنمایی برای خواندن بهترتمامی دانش آموزان می بایست در ابتدا بدانند که اصلا معنای برنامه ریزی درسی چیست و هدف از آن چه می باشد. به معنای ساده، انجام کارها به صورت منظم و به طور دقیق برای رسیدن به اهداف را برنامه ریزی می گویند که باعث می شود شخص با توجه به برنامه ای که برای خود تدارک دیده است قدم بردارد.

برنامه ریزی درسی یکی دیگر از راه هایی است که باعث می شود دانش آموزان به راحتی بتوانند زمان خود را مدیریت کرده و خود را برای امتحانات و یا کنکور سراسری آماده نمایند. در ادامه مقاله به اصول برنامه ریزی درسی و نکات مهم آن می پردازیم.

اصول برنامه ریزی درسی
هر فردی باید با توجه به توانایی شخصی و فرصتی که برای مطالعه دارد، برنامه ریزی مختص به خود را انجام دهد، چرا که برنامه مناسب بایستی منطبق بر روحیات، عادات و ویژگی های شخصیتی آن فرد باشد. قبل از شروع برنامه ریزی بهتر است اصول آن را فرا بگیرید که در این مقاله، به ارائه چند راهکار در این خصوص پرداخته ایم.

قدم اول: تهیه لیستی از کارها
در ابتدا یک قلم و کاغذ بردارید، از زمان بیدار شدنتان تا هنگام خواب تمامی کارهایی را که انجام می دهید (مثل ساعات خواب و بیداری، برنامه کلاسی، انجام دادن تکالیف، شام و ناهار، استراحت و… ) بنویسید. با تهیه کردن این لیست شما می توانید زمان هایی که تلف شده و یا خالی هستند، بشناسید و از آن ها برای مطالعه و انجام کارهای ضروری تر بهره مند شوید.

قدم دوم: نوشتن برنامه به طور دقیق
پس از این که زمان های خالی و یا تلف شده را شناسایی کردید، بایستی برای آن ها برنامه ریزی کنید. پس به طور واضح و روشن بنویسید که قرار است چه میزان زمانی را برای مطالعه چه درسی صرف نمایید. همچنین باید زمان مرور و جمع بندی دروس، استراحت، تفریح و… را برآورد نموده تا دچار سردرگمی نشوید؛ مثلا در طول روز تعیین کنید که چه زمانی را فیلم ببینید و یا از فضای مجازی استفاده نمایید. این امر علاوه بر عمل به برنامه ریزی، باعث ایجاد عادات درست در زندگی فردی می شود.با این روش ساده نه تنها شما می توانید خودتان برای برنامه ریزی درسی انجام دهید بلکه می توانید اطمینان حاصل کنید که به این برنامه ریزی می رسید و مطمئن باشید که با رسیدن به این برنامه می توانید به موفقیت در قدم های کوتاه سال کنکور که همان آزمون های آزمایشی هستند دست پیدا کنید.
فقط به خاطر داشته باشید که اولین کاری که شما پس از هر آزمون آزمایشی تان انجام می دهید،  باید تنظیم این برنامه ریزی درسی برای 2 الی 3 هفته آیندتان (یعنی آزمون آزمایشی بعدیتان) باشد. نباید بدون برنامه کتاب و جزوه و دفتر را بردارید و شروع به درس خواندن کنید.
خواهید دید که با انجام این کار به چه آرامش دلچسب و نظم ذهنی دست خواهید یافت.
احتمالا این را هم بپسندید  برنامه ریزی سه ماهه برای کنکور 1400 - 3 ماه کم زمانی نیست
آموزش روش برنامه ریزی درسی برای کنکور
اولین کاری که می کنید این است که باید بفهمید چه میزان زمان تا آزمون آزمایشی بعدیتان در اختیار دارید. چون اولین احساسی که در شما ایجاد اضطراب می نماید این است که حس می کنید زمان کمی برای خواندن تمام مباحث آزمون بعدی دارید.
این موضوع چنان تمرکزتان را برهم می زند که دچار استرس می شوید و همان کاری را که می تواستید انجام دهید را هم نمی توانید خوب پیش ببرید.  اما اگر خیالتان راحت باشد که زمان کافی دارید عملکرد بهتری خواهید داشت.