ویژگی های بینی استخوانی چیست؟

از جمله عوامل ایجاد بینی های استخوانی رشد بیش از حد استخوان تحت عوامل وراثتی و وارد شدن ضربات فیزیکی به بینی می باشعمل بینی چیست؟
عمل بینی باعث تغییر در فرم و ظاهر بینی می‌شود. تأثیر عمل بینی بر زیبایی بسیار زیاد بوده و به همین دلیل پرطرفدار است. جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی برای تناسب بینی با صورت انجام می‌شود. جراحی بینی همچنین برای رفع اختلالات تنفسی هم انجام شده و نقص‌های ساختاری در بینی را برطرف می‌کند. سپتوپلاستی یا جراحی انحراف بینی از این دست جراحی‌ها می‌باشد. به‌طورکلی با عمل بینی می‌توان معایب و مشکلات زیر را برطرف کرد.

هماهنگی بین اندازه بینی و صورت
کاهش پهنای بینی و اصلاح موقعیت سوراخ‌های بینی
قوز روی تیغه بینی یا فرورفتگی آن
اصلاح نوک بینی بزرگ یا افتاده
کاهش اندازه سوراخ‌های بزرگ بینی
اصلاح عدم تقارن بینی
عمل زیبایی بینی یک عمل جراحی معمول است که توسط متخصص جراحی پلاستیک و متخصص جراحی گوش و حلق و بینی و جراح بینی انجام می‌شود. این عمل نیاز به بستری ندارد و شما می‌توانید صبح عمل بینی انجام دهید و تا بعد از ظهر به خانه برگردید. در حین جراحی زیبایی بینی بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار می‌گیرد. به همین دلیل، فرد هیچ دردی در حین جراحی زیبایی بینی احساس نمی‌کند. اما بعد از آن چطور؟

بیماران در مورد جراحی بینی سؤالات زیادی دارند، در مورد آنچه در حین جراحی و مراقبت‌های بعد از عمل. داشتن اطلاعات واضح در مورد روند بهبودی پس از جراحی زیبایی بینی و اقدامات لازم برای به حداقل رساندن درد و ناراحتی به سپری کردن دوران نقاهت کمک می‌کند.د. بینی های قوزدار و بینی های عقابی از جمله بینی های استخوانی محسوب می شوند. به طور کلی بینی های استخوانی با ویژگی های ذکر شده جزو ایده آل ترین بینی ها برای انجام جراحی بینی می باشند.

 

ویژگی های بینی استخوانی
از مهم ترین ویژگی های عمل بینی استخوانی که pasokheto.ir میگوید:  این است که خلاقیت جراح بر روی بافت سخت استخوانی و غضروف آن قابل مشاهده می باشد. دیگر خصوصیات این نوع بینی عبارت است از :

برخورداری از غضروف های محکم و قوی
در سر بینی افتادگی و پهنی کمتر دیده می شود.
برخورداری از پوست نازک و متوسط همراه با انعطاف بالا
قابل مشاهده بودن تمامی جزئیات استخوانی از زیر پوست
چربی این گونه بینی ها بسیار کمتر از بینی های گوشتی است.
قرار گیری لایه استخوانی در قسمت بالا و لایه غضروفی در قسمت پایین نزدیک نوک بینی
 

تفاوت بینی استخوانی و گوشتی
بینی های استخوانی به آن دسته از بینی ها گفته می شود که ناهنجاری های آن ها در پشت بینی در محدوده بالاتر از نوک بینی و در طول دیواره ه ها قرار دارد. ذر مقابل به آن دسته بینی هایی که ناهنجاری های آن ها در قسمت نوک و دیواره های دوسوراخ بینی که اسکلت آن ها از جنس غضروف و نرم بوده قرار دارد، بینی گوشتی گفته می شود.

بینی گوشتی از ساختمان استخوانی ضعیف با پوست ضخیم برخوردار می باشد، در حالی که بینی استخوانی اسکلت استخوانی محکم و قوی تر با پوستی ظریف دارد. عمل بینی گوشتی به دلیل برخورداری از پوست با ضخامت بالا به مراتب سخت تر از عمل بینی استخوانی می باشد. همچنین میزان تورم، دوران نقاهت و گاهی مقدار کبودی در بینی گوشتی بیشتر از بینی استخوانی می شود. به همین سبب در جراحی بینی گوشتی، روند بهبودی از سرعت کمتری برخوردار می باشد.

 

اهداف عمل بینی استخوانی
به طور کلی اهداف جراحی بینی را به صورت زیر می­توان خلاصه کرد:
هر ساله هزاران نفر بینی خود را عمل می کنند. عمل بینی می تواند یک روش ترکیبی برای بهبود شکل و عملکرد بینی باشد و یا هدف از انجام آن تنها زیبایی فرم بینی باشد. از جمله اهدافی که مردم را به انجام عمل بینی تشویق می کند عبارت اند از :

کاهش طول بینی
بازیابی اعتماد به‌ نفس
صاف کردن بینی ­های کج
رفع مشکلات تنفسی بینی
ترمیم آسیب های وارده شده از عمل قبلی به بینی
ایجاد تناسب در بینی های آسیب دیده بر اثر جراحت
از بین بردن برجستگی های بینی استخوانی و گوشتی
باریک کردن بینی های بسیار پهن و نامتناسب با فرم صورت
بهبود اشکالات ایجادشده در تنفس و بازسازی راه هوایی بینیجراحی بینی بسته چیست؟
قبل از آنکه در مورد جراحی بینی بسته صحبت کنیم  باید بدانید، جراحی بینی و یا به اصطلاح رینوپلاستی نوعی روش زیبایی در جهت اصلاح نواقص و بدفرمی های بینی است. با توجه به اینکه اخیرا درخواست برای این روش زیبایی افزایش بسیاری پیدا کرده است، در نتیجه متخصصین این زمینه مهارت های بالایی برای انجام جراحی زیبایی بینی به دست آورده اند.

احتمالا زمانی که واژه ی جراحی بینی به گوش شما می رسد، چیزی که در ذهن شما وجود دارد این است که در این روش جراحی نیز همانند دیگر جراحی های زیبایی، ناحیه بینی حتما باید باز شود. اما جالب است که بدانید جراحی بینی دارای دو نوع عمل بینی بسته و باز است . در جراحی بینی باز، جراح با ایجاد یک شکاف در ناحیه شیار بینی کل قسمت های بینی را باز کرده و به طور کامل پوشش بینی را بلند می کند. اما در روش جراحی بینی بسته هیچ شکافی در شیار بینی زده نمی شود و تنها پوست بسیار محدودی از ساختمان بینی برداشته شده و کلیه بخیه ها از داخل بینی زده می شود.

عمل بینی بسته یا Closed Rhinoplasty یک روش برای پیشبرد روند این جراحی است که در آن بر روی بینی برشی ایجاد نشده و تنها در بخش های داخلی بینی برش و بخیه زده می شود. متقاضیانی که از جراح بینی می خواهند که بینی شان به روش بسته عمل شود، باید دارای شرایط مورد نظر باشند. در صورتی که شما نیز جزو این افراد باشید، باید در نظر بگیرید که بهترین روش برای انجام جراحی بینی باید بر اساس تشخیص جراح انتخاب شود.