بهترین برند کامپوزیت دندان چیست؟
هنگامی که سطح دندان های شما به دلایل مختلفی دچار آسیب هایی مانند لب پریدگی، تغییر رنگ، پوسیدگی و … می شوند، بیماران به دنبال بهترین راه درمان و ترمیم دندان های خود می گیرند. کامپوزیت ها بهترین گزینه برای رفع این مشکلات دندانی هستند که در انواع مختلفی وجود دارند. کامپوزیت ها به دلیل جنس، رنگ و طول عمر متفاوتی که دارند، می توانند عملکردهای متخلفی نیز داشته باشند.
در این مقاله قصد داریم به توضیح کامل تفاوت کامپوزیت های ونیر در اصفهان بپردازیم که دو نوع مهم و مختلف انواع کامپوزیت دندان بشمار می روند. اما چه تفاوتی بین روکش های ونیر و روکش های کامپوزیت پرسلن وجود دارد؟
ونیر کامپوزیت و پرسلن متداول ترین و بهترین مواد در فرآیند ساخت روکش هستند. هردوی این موارد توسط دندانپزشکان با تجربه و حرفه ای می تواند نتیجه ای فوق العاده به همراه داشته باشد اما برخی عوامل مانند نیازهای دندان شما، هزینه ای که می خواهید پرداخت کنید، زمان درمان و … باعث می شود که دندانپزشک یکی از این دو مورد را برای شما توصیه کند. در ادامه برخی از تفاوت های روکش های کامپوزیت و پرسلن را ارزیابی کنیم.
تفاوت کامپوزیت های ونیر و پرسلن
اگر به دنبال راهی برای بهبود ظاهر و لبخند خود هستید، روکش ها یک گزینه سریع، موثر، با ماندگاری بالا هستند. روکش دندان لایه نازکی از مواد طبیعی است که سطح جلوی دندان شما را می پوشاند. روکش ها می توانند بسیاری از مسائل زیبایی و ترمیمی دندان مانند تغییر رنگ، ترک دندان و شکاف بین دندان ها را بهبود ببخشند.
کامپوزیت پرسلن به صورت سفارشی در آزمایشگاه و متناسب با وضعیت دندان و فک بیمار ساخته می شوند، کمپوزیت های پرسلن ظاهری شفاف و کیفیت خوبی دارند و باعث می شوند که بسیار طبیعی به نظر برسند. مواد کامپوزیت پرسلن نسبت به لکه بسیار مقاوم هستند و باعث می شود که لبخند شما بی نظیر تر از قبل شود.
روکش های پرسلن که چینی هستند بسیار بادوام بوده و اگر مراقبت های لازم و کافی از آن ها را انجام دهید، می توانند بیش از ده سال ماندگاری داشته باشند.
با استفاده از دقیق ترین دستگاه های اسکن و …، بعد از معاینه شما؛ وضعیت فک و دندان هایتان را ارزیابی کرده و در صورتی که متخصصین ما اطمینان حاصل کند که کامپوزیت پرسلن برای دندان های شما مناسب است و با دندان هایتان مطابقت خواهد داشت یا خیر، از دندان ها قالب گیری کرده و سپس در جلسه بعدی مراجعه به کلینیک، کامپوزیت روی دندان نصب می شود.
انواع کامپوزیت ونیر:
قدم بعدی که باید به آن پرداخت، آشنایی با انواع کامپوزیت ونیر می باشد. به طور کلی کامپوزیت ونیر به 4 نوع تقسیم می شود:
کامپوزیت ماکروفیل: این نوع کامپوزیت یکی از قدیمی ترین کامپوزیت های موجود در بازار است که دارای ذرات ۱۰ تا ۵۰ میکرومتری می باشد. همین مسئله باعث افزایش استحکام آنها شده البته این موضوع، پولیش کردن را دشوارتر می سازد.
کامپوزیت میکروفیل: یکی دیگر از انواع کامپوزیت ونیر، کامپوزیت میکروفیل می باشد که دارای ذرات کوچکتر از ۱۰۰ نانومتر است. همین مسئله استحکام و دوام این کامپوزیت را کاهش می دهد اما قابلیت پولیش کردن را بهتر ارائه می کند.
کامپوزیت هیبرید، میکروهیبرید و نانوهیبرید: در واقع این کامپوزیت بین کامپوزیت ماکروفیل و میکروفیل قرار می گیرد. به همین خاطر استحکام بالایی دارد.
نانوکامپوزیت ها: این نوع از کامپوزیت نیز جدیدترین کامپوزیت موجود محسوب می شود و دارای ذرات ۲۰ نانومتری می باشد. همین مسئله باعث استحکام، دوام و قابلیت بی نظیر پولیش این کامپوزیت شده است.
مزایای کامپوزیت های ونیر:
استفاده از کامپوزیت ونیر دارای مزایای فراوانی می باشد. از جمله این مزایا می توان به موارد زیر اشاره داشت:
قابلیت تحمل فشار در هنگام جویدن غذا.
عدم نیاز به تراشیدن دندان ها در اغلب مواقع. (البته گاهی اوقات نیاز به تراشیدن دندان ها وجود دارد که در این گونه موارد نیز میزان تراش دندان بسیار ناچیز است).
عدم وارد کردن آسیب به دندان های کناری.
امکان ترمیم و اصلاح آسان.
کاملاً شبیه به دندان های طبیعی از نظر شکل و فرم.
انجام گرفتن در مدت زمان بسیار اندک و در یک جلسه.
دقت و نتیجه فوق العاده مطلوب.