چرا باید فرزند کودک یا نوجوانم را به مشاوره بفرستم؟

 

 

کودکان نیز مانند بزرگسالان می توانند در مشاوره شرکت کنند و از مشاوره بهره مند شوند. مشاوره به کودکان و نوجوانان کمک می کند تا یاد بگیرند که چگونه علل ناراحتی خود را شناسایی کنند، مهارت های کمک خواستن و ابراز احساسات را بهبود بخشند و توانایی حل مسئله را افزایش دهند.

رویکرد ما به مشاوره کودک ونوجوان جامع نگر و مبتنی بر قدرت است. ما درک می کنیم که هر کودک / نوجوان منحصر به فرد است. بنابراین، ما به دنبال شناسایی و توسعه بیشتر مناطق قدرت و رشد فردی هستیم، در حالی که پریشانی را کاهش می دهیم و مهارت های مقابله ای را افزایش می دهیم.

 

چرا باید فرزند یا نوجوانم را به مشاوره بفرستم؟

کودکان نیز مانند بزرگسالان استرس را تجربه می کنند. به عنوان مثال، استرس های رایج برای کودکان شامل مسائل مدرسه و خانواده است. عوامل استرس زای مدرسه ممکن است شامل تکالیف بیش از حد یا دشوار، اضطراب امتحان، فشار همسالان، قلدری و مشکلات یادگیری باشد. مسائل خانوادگی ممکن است شامل مشاجره والدین، طلاق، نقل مکان، خواهر و برادر جدید، بیماری شدید، مرگ، از دست دادن و انتقال باشد.

علاوه بر این، تغییرات در رفتار کودک شما (مانند بی توجهی، بحث، کناره گیری) یا احساسات (مثلاً کودکان افسرده شاد، عصبانی، نگران، استرس) ممکن است نشانه ای باشد که آنها ممکن است به کمک نیاز داشته باشند. اگر متوجه تغییرات بزرگی شدید، درمان کودک/نوجوان ممکن است منبع خوبی باشد.

 

Image for post
Image for post

هدف از مشاوره کودک و نوجوان چیست؟

اهداف درمانی فردی برای پاسخگویی به نیازهای کودک و خانواده او سفارشی شده است. به طور کلی، برنامه های درمانی کودک و نوجوان ما اهداف متعددی دارد. در حالی که ما برای کاهش علائم پریشانی تلاش می کنیم. ما همچنین شامل تلاش هایی برای بهبود منابع اجتماعی و عاطفی کودک می شویم. افزایش استفاده آنها از مهارت های ارتباطی موثر؛ و روابط خانوادگی، اجتماعی و همسالان را تقویت کند.

 

چگونه اهداف را محقق می کنید؟

ما برای ایجاد محیطی کار می کنیم که در آن کودک/نوجوان احساس امنیت کند و از تهدیدهای واقعی یا درک شده احساس کنترل خود محافظت کند. با مشاوره کودک و نوجوان سپس با آنها همکاری می کنیم تا زمینه های پریشانی آنها را شناسایی کنیم، احساسات آنها را با افزایش واژگان عاطفی آنها بررسی و بیان کنیم، و راه های مثبت برای مقابله و پیشرفت در محیطشان را بهبود دهیم.

آیا فقط با کودک/نوجوان من صحبت می کنید، مانند درمان با بزرگسالان؟

بله و خیر.در مشاوره کودک و نوجوان  به طور خاص، اگرچه در فرآیند درمان صحبت می شود، درمان کودک/نوجوان شامل بسیاری از فعالیت ها، بازی ها و بازی ها می شود. برای ما مهم است که با کودک/نوجوان درگیر و تعامل داشته باشیم، در مقابل صحبت کردن با آنها. با توجه به اینکه فعالیت هنری زبانی که آنها در این مرحله از زندگی بیشتر با آن آشنا هستند، بیشتر غیرکلامی و تعاملی است، این امر بسیار مؤثر است.

اگر با کودک/نوجوان من بازی می کنید، چگونه کمک می کند؟

قابل ذکر است، شناسایی منابع ناراحتی و/یا بیان شفاهی احساسات خود برای کودکان/نوجوانان ممکن است دشوار باشد. بنابراین، به‌جای اینکه کودک/نوجوان را مجبور به ورود به دنیای بزرگ‌تر صحبت کنیم، از طریق بازی و فعالیت‌ها به دنیای ارتباطات او می‌پیوندیم. از طریق فرآیند بازی، ما بر روی شناسایی مشکل، حل مسئله و مهارت های ارتباطی کار می کنیم. تمرکز بر ایجاد فضای امن برای کودک/نوجوان است تا درک بهتری از خود و بهبود ارتباطات و روابط خود با خانواده و دیگران داشته باشد.

آیا والدین/مراقبان اولیه در جلسات درمانی حضور دارند؟

 

آره! در مشاوره کودک و نوجوان بسته به ماهیت مشکل و منابع محیطی کودک/نوجوان، دیگران را در فرآیند درمانی قرار می دهیم. سایرین ممکن است شامل خانواده (به عنوان مثال، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ، خواهر و برادر)، معلمان و مراقبان باشند. در نتیجه، میزان زمان و فراوانی درگیری دیگران به موقعیت کودک/نوجوان و خانواده منحصر به فرد است. ما می دانیم که بسیاری از والدین در مورد روند درمانی و پیشرفت کودک/نوجوان خود سؤالاتی دارند. بنابراین، چند دقیقه آخر هر جلسه را برای تماس با والدین/مراقبان برای پاسخ به سوالات و ارائه به‌روزرسانی‌ها، در صورت لزوم، رزرو می‌کنیم.